Home / Nieuws / Kyokushin Karate 50e Nederlandse Internationaal Zomerkamp

Kyokushin Karate 50e Nederlandse Internationaal Zomerkamp

Kyokushin Karate 50e Nederlandse Internationaal ZomerkampKyokushin Karate 50e Nederlandse Internationaal Zomerkamp

Van 7 tot 10 juli vindt de 50-jarig bestaan ​​Kyokushin Summerschool bij Nationaal Sportcentrum Papendal plaats onder leiding van Shihan Loek Hollander in aanwezigheid van KWF-voorzitter Shihan Antonio Pinero als hoofdinstructeur.

De organisatie is er trots op aan te kondigen dat dit jaar’s zomerkamp, ​​gehouden in Papendal Nederland, de 50ste is onder leiding van dezelfde man, Shihan Loek Hollander 9de Dan. Dit wordt gezegd: het is het langste doorlopende Kyokushin zomerkamp ter wereld, onder leiding van dezelfde Shihan. De eerste editie was in 1967, slechts 3 jaar na de oprichting van de Kyokushin-organisatie door Sosai Oyama.

Sosai Oyama

Het eerste kamp werd bijgewoond door Sosai Oyama, na deze start volgden nog 50 zomerkampen. In de loop der jaren bezochten veel internationale topinstructeurs en studenten dit kamp. Met dit album proberen we een digitaal eerbied te maken van Shihan Loek Hollander, 50 jaar zomerkamp en Kyokushin in Nederland.

Hoe te reserveren:

Betaal voor 1 mei €290 voor een 2 persoons kamer (3 overnachtingen, alle maaltijden, trainingen, feestavond, etc. Rekeningnummer IBAN: NL27ABNA0482961619 (BIC: ABNANL2A)

Van 7 tot en met 10 juli vindt het 50e Kyokushin Zomerkamp plaats op Papendal in Nederland onder leiding van Shihan Loek Hollander georganiseerd door de NKKO lid van de KWF. Iedere Kyokushin karateka, zowel binnen als buiten Nederland, is hier weleens geweest of heeft van Papendal gehoord. Dit jaar is het vijftigste trainingskamp, een jubileum dat we samen willen vieren.

NKKO samenwerking met de EFKO

De NKKO wil in samenwerking met de EFKO, vertegenwoordigd door Koen Scharrenberg en Shihan Koen Spittaels iedereen die mooie en waardevolle herinneringen heeft aan de kampen van vroeger, uitnodigen om zich voor dit kamp in te schrijven.
Er zal een keur aan internationale instructeurs aanwezig zijn om alle aspecten van het Kyokushin te onderwijzen. KWF-leiders zullen aanwezig zijn op het 50e Nederlandse Internationaal Zomerkamp. Een must voor elke Kyokushin karateka om dit zomerkamp eens mee te maken.

Bekijk ook

🎥 | Mager ventje en oversized blogger beuken er op los (video)

In tijden van een lockdown willen mensen toch actief blijven vechten. Zo ook bloggers Oleg ...

🎥 | GLORY Kickboksers Tavares en Bayrak blijven scherp

Ook al wordt er door de coronapandemie geen wedstrijd gevochten toch blijven Luis Tavares en ...

UFC 250 zaterdag 6 juni 2020 live tv en livestream kijken

Van zaterdag op zondagnacht 6 juni kun je kijken naar UFC 250. Veronica (Talpa) zend ...