'Kut advocaat!' Steun voor kickbokser die maanden in de cel zit Nieuws
Nieuws

'Kut advocaat!' Steun voor kickbokser die maanden in de cel zit

'Kut advocaat!' Steun voor kickbokser die maanden in de cel zit

Bas Vorstenbosch kan rekenen op veel steun uit de vechtsportwereld. De prof-kickbokser die de cel in moest na een ongelukkig incident staat bekend als een aardige jongen.

De kickbokser moest de cel in nadat hij in november 2019 een vriend verdedigde op een festival. Deze stond tegenover een aantal mannen waarvan een een tik uitdeelde. Vorstenbosch vloog erop af om zijn vriend te helpen en deelde een stoot uit. Later bleek dat de geraakte man blind aan een oog was door de klap.

Onterecht

,,Een van de meest vriendelijke kickboksers die ik ken. Toen ik hoorde dat Bas iemand voor de helft blind geslagen had, kon ik dit ook niet geloven", schrijft Hageman. Bas kreeg 1.5 jaar eis en 35k boete… In mijn ogen ONTERECHT. Schade betalen dat is een ding. Maar voor de eerste fout die Bas in zijn leven maakt 1.5 jaar eis????? Dit krijgt een pedofiel nog niet."

,,De overheid heeft WEDEROM gefaald en Bas je had een kut advocaat. Op dit moment is Bas dus (veel te zwaar bestraft) naar de gevangenis, waar hij 6 maanden moet verblijven", aldus Hageman. Uit reactie op de post van Hageman is af te lezen dat Vorstenbosch een zeer geliefd persoon is en kan rekenen op veel steun.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws