Kubrat Pulev stemt in met IBF titel eliminator gevecht Nieuws
Nieuws

Kubrat Pulev stemt in met IBF titel eliminator gevecht

Kubrat Pulev stemt in met IBF titel eliminator gevecht

Youtube
Youtube

Whyte in 2019 of 2020 wellicht een kans op de WBC-titel

Het is nu aan Whyte om te beslissen of hij het gevecht met de 36-jarige Pulev wil aangaan of niet. Whyte is al beoordeeld als nummer 1 door de World Boxing Council, maar hij is nog steeds NIET de verplichte uitdager van de WBC. Voordat Whyte een kans krijgt tegen Wilder, zal hij op een gegeven moment waarschijnlijk een van de toppers in een WBC-titel eliminator zijn. Zelfs dan kijkt Whyte waarschijnlijk naar 2019 of 2020 voordat hij een kans krijgt op de WBC-titel. De IBF-route is veel sneller als hij het pad van Joshua kruist.

Pulev had de gelegenheid om Joshua te verslaan

Pulev's promotor Nisse Sauerland zegt dat hij heeft ingestemd met het gevecht met Whyte voor de IBF-eliminator. Pulev had de gelegenheid om Joshua te verslaan op 28 oktober in Cardiff, Wales, maar hij liep een schouderblessure op tijdens de training. Carlos Takam nam de plaats van Pulev in en volbracht een bewonderenswaardige taak door Joshua een harde strijd te geven, voordat de scheidsrechter de strijd voortijdig stopzette in de 10e ronde, waardoor AJ de overwinning behaalde.

Als Whyte het gevecht met Pulev aanvaard, dan moet Sauerland een deal sluiten met Whyte's promotor Eddie Hearn voor juni. Het gevecht zal dan waarschijnlijk in Engeland plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws