Home / Boks Nieuws / Kubrat Pulev maakt comeback tegen Hughie Fury in Bulgarije

Kubrat Pulev maakt comeback tegen Hughie Fury in Bulgarije

Kubrat Pulev, bekend als The Cobra, zal zijn langverwachte comeback maken na een afwezigheid van anderhalf jaar in een gevecht tegen Hughie Fury in Sofia op 27 oktober. De strijd zal gaan om de uitdager te bepalen voor de zwaargewicht titel van de International Boxing Federation (IBF) titel. Pulev zou in oktober vorig jaar de zwaargewicht kampioen Anthony Joshua uitdagen, alleen ging dit niet door wegens een blessure van Pulev.

Interessant

“Twee hebben tot nu toe geweigerd ,Whyte en Miller, maar Fury heeft al gezegd er geen probleem mee te hebben tegen mij te boksen,” vertelde Pulev aan Reuters. “De datum is 27 oktober, het gevecht zal in Sofia plaatsvinden. “Het ziet er naar uit dat het een heel interessant gevecht zal worden. Hij is een goede, jonge bokser. ” Aldus Pulev over Fury.

Hughie Fury

Hughie is de neef van voormalig wereldkampioen Tyson Fury en is de huidige Britse kampioen na het verslaan van Sam Sexton eerder dit jaar. Hij heeft eerder zelf geparticipeerd voor een wereldtitel en verloor op punten van Joseph Parker in 2017.Pulev heeft eerder gevochten voor een wereldtitel, zijn enige verlies kwam tegen Wladimir Klitschko in 2014 en hij is van plan een koers uit te zetten voor een gevecht met Anthony Joshua.

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...