Kubrat Pulev geblesseerd, gevecht met Anthony Joshua in gevaar! Nieuws
Nieuws

Kubrat Pulev geblesseerd, gevecht met Anthony Joshua in gevaar!

Kubrat Pulev geblesseerd, gevecht met Anthony Joshua in gevaar!

Kubrat Pulev heeft een verwonding die waarschijnlijk een einde zal maken aan zijn partij op 28 oktober met Anthony Joshua.

Diverse media in Bulgarije verklaarden dat Pulev op 6 oktober een schouderprobleem had opgelopen, maar de IBF-verplichte uitdager wilde de aankomende partij tegen de Brit door laten gaan.

Kubrat Pulev geblesseerd, gevecht met Anthony Joshua in gevaar!

Nieuwe datum om tegen Joshua te vechten

WBN begrijpt nu Pulev heeft een gedeeltelijke pectorale scheur in de schouder heeft, en is van plan om zich terug te trekken uit de ontmoeting in Cardiff, om zich te concentreren op de mogelijkheid om een ​​datum met Joshua in 2018 te prikken.

Dit is zorgwekkend voor promotor Eddie Hearn want of het hem lukt een vervanging te vinden met slechts twaalf dagen, laat zich raden als dit niet lukt wordt het hele evenement geschrapt.

Moeilijk om een andere tegenstander te vinden

Dillian Whyte, een voormalige vijand van Joshua, traint voor de undercard en kan een late optie zijn om te overwegen, terwijl Carlos Takam momenteel nummer drie is met de IBF.

Het waarborgen van Takam, wie de voorkeurskeuze van IBF zou zijn, kan in dit late stadium moeilijk zijn, wat betekent dat een terugkeer met Whyte de natuurlijke optie lijkt, zo zou Hearn de geplande datum van Joshua willen behouden.

Pulev's blessure op sociale media bevestigd

Whyte heeft zich voorbereid om tegen Robert Helenius te vechten, Joshua wil in 2018, tegen Joseph Parker of Deontay Wilder in de ring staan, als de partij met Pulev niet doorgaat zou hij zijn verplichting tot het IBF niet afronden. Een Bulgaarse journalist heeft inmiddels Pulev's blessure op sociale media bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws