Kubrat Pulev belooft vuurwerk tegen Hughie Fury in Sofia Nieuws
Nieuws

Kubrat Pulev belooft vuurwerk tegen Hughie Fury in Sofia

Kubrat Pulev belooft vuurwerk tegen Hughie Fury in Sofia

Kubrat Pulev belooft vuurwerk tegen Hughie Fury in Sofia

Fire & Fury

Pulev (25-1, 13 KOs) en Fury (21-1, 11 KOs) zullen strijden om het recht om de winnaar van de wedstrijd op 22 september tussen kampioen Anthony Joshua en uitdager Alexander Povetkin onder ogen te zien. Het evenement, getiteld "Fire & Fury", zal worden gepresenteerd door Ivaylo Gotzev en John Wirt's Espic Sports and Entertainment, samen met Fury's promotor, Hennessy Sports, en zal live worden uitgezonden via diverse kanalen.

Een van de meest populaire atleten in heel Bulgarije, is de 37-jarige Pulev momenteel in een winning mood met vijf gewonnen partijen, waaronder een TKO 3 op voormalig zwaargewicht kampioen Samuel Peter. Onder zijn vele onderscheidingen is Pulev een voormalig tweevoudig Europees en IBF internationaal zwaargewicht kampioen. Het enige verlies in de carrière van Pulev vormde een uitdaging voor het onbetwiste zwaargewicht kampioenschap tegen Wladimir Klitschko in 2014. Fury is de vierde tegenstander die voor de confrontatie met Pulev staat, want de Britse Dillian Whyteand Jarell Millerand en Dominic Breazealeall hebben het gevecht afgewezen.

Bulgarije

"Het feit dat Hughie Fury naar Bulgarije komt wanneer vele anderen weglopen, spreekt boekdelen," zei Pulev. "Ik begrijp dat hij erg gemotiveerd is, want dit is een eliminator gevecht voor een kans op de wereldtitel. Ik stel voor dat hij even niet meer aan de wereldtitel denkt en zich klaarmaakt voor een echte strijd. Ik ben al in beest-modus en ik heb honger naar mijn terugkeer in de ring! "

Fury komt uit Manchester en is de huidige BBBofC Britse zwaargewicht-kampioen en wordt getraind door zijn vader, Peter Fury (die ook Rico Verhoeven van tijd tot tijd onder handen neemt). In september 2017 leed Fury zijn enige verlies, een controversiële meerderheidsbeslissing aan Joseph Parker voor het WBO Heavyweight Championship van Parker.

"Het heeft veel tijd gekost om dit gevecht tot stand te brengen en ik wil alle betrokkenen bedanken," zei Hughie Fury. "Ik wil vechten voor wereldtitels en om dat te doen moet ik de jongens bovenaan de divisie verslaan. Kubrat Pulev is een serieus gevecht om de verplichte positie en ik weet dat ik de mijn best moet doen om hem te verslaan. Ik geloof dat ik dat ga doen in zijn achtertuin waar anderen beefden bij de gedachte alleen al."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws