KSW-debuut Errol Zimmerman tegen Marcin Rozalski in Polen Nieuws
Nieuws

KSW-debuut Errol Zimmerman tegen Marcin Rozalski in Polen

KSW-debuut Errol Zimmerman tegen Marcin Rozalski in Polen

Errol Zimmerman heeft getekend bij de Poolse MMA-organisatie KSW en zal op 18 juni debuteren op KSW 71 in Torun, Polen. Zimmerman zal vechten tegen voormalig KSW zwaargewicht kampioen Marcin Rozalski zo maakt KSW aan onze redactie bekend vandaag.

Het gevecht is het co-main event en is een speciale wedstrijd met gemengde regels. K1 in MMA-handschoenen en drie rondes van vijf minuten en is voor Nederlandse fans te bekijken op Viaplay.nl. Rozal keert terug voor zijn eerste officiële gevecht in KSW sinds 2017.

Keiharde wedstrijd

Rozalski is een grote ster in Polen, erg populair, heeft een achtergrond in ondergrondse gevechten, kickboksen, is de voormalige KSW-kampioen zwaargewicht en zijn laatste gevecht was een keiharde wedstrijd tegen Josh Barnett.

Het hoofdgevecht van KSW 71 is een lichtgewicht titelgevecht tussen kampioen Marian Ziolkowski en Sebastian Rajewski. Terwijl voormalig WBC zwaargewicht titeluitdager Artur Szpilka zijn MMA-debuut zal maken tegen voormalig boksrivaal Serhiy Radchenko.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws