Kroegen spoelen Conor McGregor's whisky door het toilet Nieuws
Nieuws

Kroegen spoelen Conor McGregor's whisky door het toilet

Kroegen spoelen Conor McGregor's whisky door het toilet
Kroegen spoelen Conor McGregor's whisky door het toilet

De Ierse voormalige UFC-wereldkampioen MMA vechten Conor McGregor ziet zijn eigen whisky merk door de wc verdwijnen.

McGregor kwam negatief in het nieuws toen afgelopen week een video opdook, waarin de vechter een oude man mishandelde in een Ierse kroeg omdat deze weigerde van McGregor's Proper Twelve whisky te drinken.

De video veroorzaakte nogal wat commotie in wat het zoveelste geweld incident van de Ier lijkt te zijn. Eerder verwoest hij een mobile telefoon van een man die met hem op de foto wilde, het meest besproken incident is de aanval die McGregor inzette op een bus met UFC vechters.

Geen genade

Aangezien McGregor graag reclame maakt voor zijn eigen merk whisky is er een tegen beweging ontstaan van kregen die het gouden goedje genadeloos door het toilet spoelen. In de video zien wij een pub in Ierland die er geen half werk van maakt.

ZIE OOK >> Conor McGregor slaat oude man voor weigeren whisky

Of er stappen worden ondernomen tegen McGregor voor het mishandelen van de man die weigerde zijn drankje te proeven is niet bekend. Of de zaak onderling in de minne is geschikt zoals enkele bronnen melden is ook niet naar buiten gebracht. Dat McGregor langzamerhand zijn krediet verliest lijkt evident.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws