KRACHTVOER: President Trump brengt bezoek aan UFC vechters Nieuws
Nieuws

KRACHTVOER: President Trump brengt bezoek aan UFC vechters

KRACHTVOER: President Trump brengt bezoek aan UFC vechters
KRACHTVOER: President Trump brengt bezoek aan UFC vechters

President Trump staat er om bekend een grote fan te zijn van vechtsporten en dan met name MMA. Zondag bracht hij een bezoek aan Las Vegas.

Tijdens zijn bezoek aan Las Vegas trof Trump een aantal bekende UFC vechters, en een van zijn beste vrienden UFC president Dana White. Trump was Las Vegas om te spreken tijdens een campagnebijeenkomst, en de avond bood MMA-fans een paar gedenkwaardige momenten.

Op de foto

Natuurlijk wilde de aanwezige UFC vechters graag met hun president op de foto. UFC interim lichtgewicht kampioen Justin Gaethje, voormalige dubbele UFC-kampioen Henry Cejudo, manager Ali Abdelaziz en vechter Colby Covington lieten zich dan ook graag vereeuwigen met Trump.

Covington is een fanatiek aanhanger van President Trump en steekt zijn waardering dan ook niet onder stoelen of banken. In een video op twitter is te zien dat Convington zelfs de hand van Trump wilde kussen. Echter leek de president dit niet echt door te hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws