Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na

Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na

Conor McGregor komt belofte na maar toch niet helemaal

Conor McGregor heeft $ 500.000 gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling. De schenking aan Louisana Youth maakt een na zijn recente geschil met Dustin Poirier. Beide waren overeengekomen geld aan het goede doel te schenken maar de Ier liet op zich wachten.

Toen besloten werd dat McGregor en Poirier in januari dit jaar voor de tweede keer met elkaar in gevecht zouden gaan, zei de Ier dat hij $ 500k zou doneren aan het goede doel van Poirier. Echter kwam de Amerikaan naar buiten met het nieuws dat dit nooit had plaatsgevonden.

Dit leidde tot een heftige ruzie tussen Poirier en de Ierse multimiljonair en dreigde McGregor zelfs het aankomende derde gevecht van 10 juli af te zeggen. Poirier bood echter zijn excuses aan voor zijn openbare ruzie met McGregor, waarna de boel flink gesust werd.

Belofte maakt schuld

Volgens TMZ Sports heeft McGregor uiteindelijk gedoneerd, maar niet aan het goede doel van Poirier. In plaats daarvan schonk hij de $ 500.000 aan de Boys & Girls Club of Acadiana (BGCA), die is gevestigd in Poirier’s geboorteplaats Lafayette, Louisiana.

De BCGA is dankbaar voor de donatie, het zal hen helpen een zomerkamp en activiteiten te organiseren. ,,Deze investering is een gamechanger! Bedankt, Conor, dat je ervoor hebt gezorgd dat onze kinderen deze zomer hebben wat ze nodig hebben om te groeien en te gedijen”, zegt BCGA over de donatie van McGregor. Waarom McGregor een ander goed doel dan de stichting van Poirier heeft uitgekozen is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page