Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na

Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na

Conor McGregor komt belofte na maar toch niet helemaal

Conor McGregor heeft $ 500.000 gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling. De schenking aan Louisana Youth maakt een na zijn recente geschil met Dustin Poirier. Beide waren overeengekomen geld aan het goede doel te schenken maar de Ier liet op zich wachten.

Toen besloten werd dat McGregor en Poirier in januari dit jaar voor de tweede keer met elkaar in gevecht zouden gaan, zei de Ier dat hij $ 500k zou doneren aan het goede doel van Poirier. Echter kwam de Amerikaan naar buiten met het nieuws dat dit nooit had plaatsgevonden.

Dit leidde tot een heftige ruzie tussen Poirier en de Ierse multimiljonair en dreigde McGregor zelfs het aankomende derde gevecht van 10 juli af te zeggen. Poirier bood echter zijn excuses aan voor zijn openbare ruzie met McGregor, waarna de boel flink gesust werd.

Belofte maakt schuld

Volgens TMZ Sports heeft McGregor uiteindelijk gedoneerd, maar niet aan het goede doel van Poirier. In plaats daarvan schonk hij de $ 500.000 aan de Boys & Girls Club of Acadiana (BGCA), die is gevestigd in Poirier’s geboorteplaats Lafayette, Louisiana.

De BCGA is dankbaar voor de donatie, het zal hen helpen een zomerkamp en activiteiten te organiseren. ,,Deze investering is een gamechanger! Bedankt, Conor, dat je ervoor hebt gezorgd dat onze kinderen deze zomer hebben wat ze nodig hebben om te groeien en te gedijen”, zegt BCGA over de donatie van McGregor. Waarom McGregor een ander goed doel dan de stichting van Poirier heeft uitgekozen is niet bekend gemaakt.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page