Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na Nieuws
Nieuws

Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na

Koppige Conor McGregor komt belofte gedeeltelijk na

Conor McGregor heeft $ 500.000 gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling. De schenking aan Louisana Youth maakt een na zijn recente geschil met Dustin Poirier. Beide waren overeengekomen geld aan het goede doel te schenken maar de Ier liet op zich wachten.

Toen besloten werd dat McGregor en Poirier in januari dit jaar voor de tweede keer met elkaar in gevecht zouden gaan, zei de Ier dat hij $ 500k zou doneren aan het goede doel van Poirier. Echter kwam de Amerikaan naar buiten met het nieuws dat dit nooit had plaatsgevonden.

Dit leidde tot een heftige ruzie tussen Poirier en de Ierse multimiljonair en dreigde McGregor zelfs het aankomende derde gevecht van 10 juli af te zeggen. Poirier bood echter zijn excuses aan voor zijn openbare ruzie met McGregor, waarna de boel flink gesust werd.

Belofte maakt schuld

Volgens TMZ Sports heeft McGregor uiteindelijk gedoneerd, maar niet aan het goede doel van Poirier. In plaats daarvan schonk hij de $ 500.000 aan de Boys & Girls Club of Acadiana (BGCA), die is gevestigd in Poirier's geboorteplaats Lafayette, Louisiana.

De BCGA is dankbaar voor de donatie, het zal hen helpen een zomerkamp en activiteiten te organiseren. ,,Deze investering is een gamechanger! Bedankt, Conor, dat je ervoor hebt gezorgd dat onze kinderen deze zomer hebben wat ze nodig hebben om te groeien en te gedijen”, zegt BCGA over de donatie van McGregor. Waarom McGregor een ander goed doel dan de stichting van Poirier heeft uitgekozen is niet bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws