Kooivechter Costa onthult duister geheim: 'Deze UFC-legende is mijn vader' Nieuws
Nieuws

Kooivechter Costa onthult duister geheim: 'Deze UFC-legende is mijn vader'

Kooivechter Costa onthult duister geheim: 'Deze UFC-legende is mijn vader'

De UFC-vechter Paulo Costa doet zijn bewering op social media en veroorzaakt nogal wat commotie. Costa beweert dat UFC-legende Vitor Belfort zijn biologische vader is.

Als wat Paulo Costa beweert waar is, betekent dit dat Vitor Belfort slechts 15 jaar oud was toen hij vader werd. Dat gezegd hebbende, is het vrij waarschijnlijk dat Costa gewoon wat plaagstoten aan het uitdelen is en niet echt de biologische zoon is van Vitor.

Costa doet de bewering overigens na een aanvaring op social media met mede UFC'er Luke Rockhold. Deze daagde Costa uit tot een gevecht, waarop de Braziliaan reageerde op de opmerking van Rockhold die vroeg of de Braziliaan zijn anabolen steroiden waren uitgewerkt.

Anabooltje

,,Na deze shit die Luke Rockhold zei, zal ik een geheim onthullen. Vitor is mijn vader en het gebeurde toen hij en mijn jonge en sexy moeder verliefd werden in Rio de Gerais, Brazilië. Nu weet iedereen het. Toen hij me naar UFC bracht, noemde het personeel me Baby Vitor."

Wat Costa betreft, de toekomst van de kooivechter blijft even duister als altijd. De Braziliaan heeft gezegd dat hij alleen tegen Marvin Vettori wil vechten. De Italiaan is echter geboekt om later dit jaar Robert Whittaker te ontmoeten. Dus een gevecht met Costa zit er niet in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws