'Koekoek!' Doodsklap felt straatbokser in Hoodfight (video) Nieuws
Nieuws

'Koekoek!' Doodsklap felt straatbokser in Hoodfight (video)

'Koekoek!' Doodsklap felt straatbokser in Hoodfight (video)

Hoodfights of Babyard fights wie kent ze inmiddels niet? Deze niet gesanctioneerde events leveren vaak de meest spectaculaire clashes en knock-outs op. Inmiddels in ons land ook een fenomeen na te zijn overgewaaid uit Amerika waar dit gevecht plaatsvond zoals te zien in onderstaande video.

De twee boksers zijn koud bezig of de knock-out valt al. Een stevige directe op de kaak van de vechter met het halflange haar komt goed aan.

Uit verschillende hoeken is te zien hoe hard de dodelijke stand aankomt. Gelukkig komt de neergeslagen vechter weer bij. Er is vooral veel commentaar op dit soort gevechten omdat deze niet gereguleerd zijn. Geen gediplomeerde scheidsrechters heeft en een ringarts.

Ook de ondergrond waarop gevochten wordt is niet veiling. Vaak wordt er op asfalt of beton gevochten, terwijl een MMA-kooi of boksring vaak nog wat bescherming biedt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws