Knokken! Publiek MEPT er op los bij Jake Paul vs Woodley wedstrijd Nieuws
Nieuws

Knokken! Publiek MEPT er op los bij Jake Paul vs Woodley wedstrijd

Knokken! Publiek MEPT er op los bij Jake Paul vs Woodley wedstrijd

Eerder vandaag versloeg YouTube ster en bokser Tyron Woodley in een saaie bokswedstrijd. Aangezien er niet veel actie te beleven was in de ring besloot het publiek er zelf maar op los te slaan.

Er werd al niet veel verwacht van de boksclash tussen Paul en Woodley en dat bleek helaas werkelijkheid. De zaal zat stampvol met publiek die massaal op de wedstrijd af waren gekomen.

Na een aantal rondjes heen en weer gedans in de ring slaagde Paul er in via een split decision te winnen van de voormalige UFC-kampioen Woodley. Het publiek waarvan er een als twee druppels water leek op Ben Askren die recentelijk KO gemept werd door Paul in hun wedstrijd. Zat nog vol met adrenaline en besloot er op los te slaan.

Zonde natuurlijk en een smet op de sport. ,,Stap liever de ring in als je wilt knokken, dit slaat nergens op", was te lezen op social media. En daar kun je het alleen maar mee eens zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws