Knokken in Amsterdam! 'Hoodfighters delen zware klappen uit' (video) Nieuws
Nieuws

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfighters delen zware klappen uit' (video)

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfighters delen zware klappen uit' (video)

Hoodfights lijken steeds populairder en professioneler te worden. Aangemerkt als illegaal worden de gevechten gedoogd. Een van de organisaties Hoodfights Amsterdam organiseerde vanavond een druk bezocht gevecht.

Tijdens het event van Hoodfights vocht Barbier tegen Leon in een knalharde partij. De opzet van het event ziet er professioneel uit, compleet met kooi en een vloer met rubberen tegels. Critici vinden dat 'Hoodfights' niet onder de noemer vechtsport valt.

In de video is te zien dat er toezicht is op hoe het gevecht verloopt, dit lijkt toch echt op een soort van sanctionering ook al zal dit bij de vechtsport bonden wellicht verkeerd vallen. Barbier en Leon die uiteindelijk de partij won lieten een stevig staaltje knokken zien.

Nooit meer weg

Voorstanders van het fenomeen Hoodfights zien de gevechten graag evolueren. Een van de grote tegenstanders is de Nederlandse Vechtsportautoriteit, maar deze heeft tot nu toe geen succes gehad in het stoppen van de gevechten. Burgemeesters en politie knijpen veelal een oogje toe. Wellicht zullen wij er aan moeten wennen dat de Hoodfights niet meer weg te denken zijn.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws