KNOCK-OUT VIDEO: Licht uit bij Futsal speler door 'karate trap' Nieuws
Nieuws

KNOCK-OUT VIDEO: Licht uit bij Futsal speler door 'karate trap'

KNOCK-OUT VIDEO: Licht uit bij Futsal speler door 'karate trap'

Een trap die zo uit een kickboks of karate wedstrijd kan komen stuurde Sao Carlos speler, Fernandinho naar dromenland.

Tijdens de tweede knock-out ronde wedstrijd tegen Corinthians voor de National Futsal League op zondag, trapte een speler van het Timon futsal team een tegenstander bruut naar dromenland.

Timon, die de eerste wedstrijd met 2-0 had verloren, kreeg de plaats in de kwartfinales door met 4-2 te winnen. Maar het hoogtepunt van de middag was de knock-out van Fernandinho.

Compleet het licht uit

De wedstrijd was 1-1 gelijk toen Timon speler, Batalha in een split zijn been te veel ophief en hoofd van de vleugelspits, Fernandinho van Sao Carlos raakte. De speler viel bewusteloos en liep een die snee in zijn gezicht op, ook brak deze naar verluidt zijn kaak door de trap.

Fernandinho kwam maar moeizaam bij bewustzijn en werd naar het ziekenhuis vervoerd om verder onderzocht geworden. Gek genoeg kreeg Batalha, die volgens Esportes ook aan vechtsport, slechts geel voor zijn levensgevaarlijke actie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws