KMFS (Keep My Family Safe) groots internationaal Krav Maga seminar! Nieuws
Nieuws

KMFS (Keep My Family Safe) groots internationaal Krav Maga seminar!

KMFS (Keep My Family Safe) groots internationaal Krav Maga seminar!

Ga eens letterlijk de grens over met Krav Maga, internationaal seminar Krav Maga te Sint-Truiden, Belgie!

Op woensdag 1/11/2017 organiseert KMFS (Keep My Family Safe) voor de eerste keer een groots internationaal seminarie Krav Maga in de Trudo Sporthal te Sint-Truiden. Hoofdinstructeur en oprichter van KMFS, Steven Godfroid, is sinds 7 jaar intensief bezig met de Israëlische zelfverdedigingstechniek Krav Maga. Hij werd gebeten door de microbe in 2010 bij de geboorte van zijn dochtertje. ‘Ik vond en vind het belangrijk om te weten hoe ik mezelf maar zeker ook mijn gezin kan verdedigen in geval van nood. Steeds vaker hoor je verhalen over overvallen, carjackings, homejackings enz… Ik wil geen slachtoffer zijn, ik wil ons kunnen verdedigen’: zegt hij hier zelf over.

Zelf een Krav Maga-school opgericht

Hij ging een kijkje nemen in de Krav Maga – vechtsportschool van Jo Stas in Kiewit en volgde sindsdien iedere week, soms zelfs 2x per week, de trainingen. Na enkele jaren besloot hij om de opleiding tot instructeur te volgen, zodat hij zelf een Krav Maga-school kon oprichten. Na het volgen van een intensieve opleiding en verschillende internationale seminars was het in februari 2016 zover, de allereerste training van KMFS vond plaats! KMFS, afkorting voor Keep My Family Safe – Krav Maga Fighting System, was geboren!

Maand na maand groeide het ledenaantal gestaag

Week na week, maand na maand groeide het ledenaantal gestaag tot een groep van 50 personen waarvan er gemiddeld 18 leden wekelijks op de mat staan. Iedere maandagavond van 19u-20u30 vind de training plaats in de Sporthal van Sint-Pieter.

Maar er is meer!

‘Ik had me eerder dit jaar ingeschreven om in Duitsland een seminar te volgen van Martin Luna, een gekende Spaanse instructeur Krav Maga. Maar door omstandigheden werd dit seminarie afgelast’: zegt Steven. ‘Ik zocht contact met Martin Luna om te vragen of hij nog andere seminaries in de buurt van België of België zelf zou geven. Zijn antwoord was dat hij nog nooit in België was geweest.’

Steven besloot hierop om Martin Luna zelf naar België te halen

Na wat op en af gemail werd de datum vastgelegd: woensdag 1/11/2017, voor de meesten een vrije dag. ‘Dankzij het stadsbestuur kan het seminarie doorgaan in de Trudo Sporthal op de Veemarkt zodat er voor de deelnemers een mooie zaal met veel parking ter beschikking is’: laat Steven nog weten. ‘Er wordt voorzien in drank (water en sportdrankjes) en een lunch zodat ook de innerlijke mens versterkt wordt’ Martin Luna zal gedurende 5u het beste van zichzelf geven, waarbij hij allerhande technieken zal laten zien en aanleren aan de deelnemers.

Deze seminar kan en mag door iedereen gevolgd worden. Er zijn geen beperkingen, iedereen is welkom. Voor meer informatie, stuur een email naar kmfs@telenet.be of bezoek de facebook-pagina van KMFS.

KMFS (Keep My Family Safe) groots internationaal Krav Maga seminar!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws