'Klote ouders!' Jankend kickboks jochie gaat viraal op social media (video) Nieuws
Nieuws

'Klote ouders!' Jankend kickboks jochie gaat viraal op social media (video)

'Klote ouders!' Jankend kickboks jochie gaat viraal op social media (video)

In een video is te zien hoe een kleine jongen tijdens zijn kickboksles halfslachtig zwakke stoten in de lucht gooit. De video is viraal gegaan op Twitter. De ouders van het jochie wordt verweten hem tegen zijn te laten kickboksen.

Het kind huilt en is nauwelijks geïnteresseerd terwijl een ander kind links van hem uit alle macht tegen de bokszak schopt en slaat. Men kan zelfs mensen achter hem zien lachen om zijn hulpeloosheid.

Kort nadat de video online was gedeeld, begonnen veel gebruikers van sociale media erop te reageren door hun jeugd te vergelijken met het kind. Ook zij herinnerden zich dat ze iets nastreven waar ze weinig interesse in hadden en dat ze werden gedwongen tot vechtsport door hun ouders.

Een Twitter-gebruiker genaamd Figen ondertitelde de videoclip: "Als je ouders je dwingen om iets te doen." Sinds de video is gedeeld, heeft hij meer dan 757K views en 30K likes gescoord.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws