Klote! McGregor VETTE boksclash door de neus geboord Nieuws
Nieuws

Klote! McGregor VETTE boksclash door de neus geboord

Klote! McGregor VETTE boksclash door de neus geboord

Dana White sprak afgelopen week uitgebreid met de media. Er werd gevraagd naar Manny Pacquiao en een bokswedstrijd met McGregor. White zei dat de Filippijn tegen McGregor zou hebben gebokst als de laatste niet had verloren van Poirier. (Tekst loopt door onder video).

,,Ik weet dat er gesprekken over waren, ze wilden het doen", zegt White. ,,Het was duidelijk dat er veel dingen moesten gebeuren om dat gevecht te laten plaatsvinden en dat gebeurde niet omdat Conor zijn been brak. ”

De beste ooit

Nu Pacquiao vorige maand zijn pensionering aankondigde, zal dit de geschiedenis ingaan als een dikke wedstrijd die aan de neus van McGregor voorbij gaat. Maar White had niets dan lof voor wereldkampioen en presidentskandidaat Pacquiao.

,“Ik ben een grote fan, altijd een grote fan geweest. Ik hou van de man, persoonlijk en professioneel, hij was zo leuk om naar te kijken en hij bereikte ongelooflijke dingen", aldus White. ,,Hij ziet er ook uit als een man die een geweldige politieke carrière zal hebben. Het kan geen beter mens overkomen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws