Klote! McGregor VETTE boksclash door de neus geboord
Home / Nieuws / Klote! McGregor VETTE boksclash door de neus geboord

Klote! McGregor VETTE boksclash door de neus geboord

Dana White, UFC-vechtbaas zegt dat Ierse UFC-ster Conor McGregor tegen Manny Pacquiao zou gaan vechten. Echter gooide het verlies van de Ier tegen Dustin Poirier roet in het eten.

Dana White sprak afgelopen week uitgebreid met de media. Er werd gevraagd naar Manny Pacquiao en een bokswedstrijd met McGregor. White zei dat de Filippijn tegen McGregor zou hebben gebokst als de laatste niet had verloren van Poirier. (Tekst loopt door onder video).

,,Ik weet dat er gesprekken over waren, ze wilden het doen”, zegt White. ,,Het was duidelijk dat er veel dingen moesten gebeuren om dat gevecht te laten plaatsvinden en dat gebeurde niet omdat Conor zijn been brak. ”

De beste ooit

Nu Pacquiao vorige maand zijn pensionering aankondigde, zal dit de geschiedenis ingaan als een dikke wedstrijd die aan de neus van McGregor voorbij gaat. Maar White had niets dan lof voor wereldkampioen en presidentskandidaat Pacquiao.

,“Ik ben een grote fan, altijd een grote fan geweest. Ik hou van de man, persoonlijk en professioneel, hij was zo leuk om naar te kijken en hij bereikte ongelooflijke dingen”, aldus White. ,,Hij ziet er ook uit als een man die een geweldige politieke carrière zal hebben. Het kan geen beter mens overkomen.”

Bekijk ook

Welterusten! Kickbokser KO’t rivaal staand in slaap

Het gevecht welke plaatsvond in het Leisure Focus Centre Enclosure, Londen trok nogal wat aandacht.

Vraagtekens bij Rico vs Jamal: ‘Vochten zij te lang door?’

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten gisteravond in het Gelredome een ware oorlog uit.

Hoe laat vecht Rico tegen Jamal vanavond: ‘Gratis kijken’

Vandaag 23 oktober is het dan zover

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page