Klote! Kapot getrapte UFC'er moet onder het mes
Home / Nieuws / Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

Klote! Kapot getrapte UFC'er moet onder het mes

Chris Weidman onthult dat zijn ‘been’ niet goed heelt, de UFC’er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen. Weidman liep in april een gebroken been op in zijn UFC 261-gevecht met Uriah Hall.

De voormalige UFC-kampioen middengewicht Weidman onthulde woensdag dat de botten in zijn been niet goed genezen en dat hij een vervolgoperatie moet ondergaan om de problemen te verhelpen. Eerdere updates gaven aan dat zijn revalidatie soepel verliep, maar nu heeft hij ontdekt dat dit niet het geval is.

,,Ik krijg eigenlijk nog een operatie, ik ben er net achter gekomen”, vertelde Weidman aan MMA Today. ,,Ik krijg hoogstwaarschijnlijk nog een operatie op 11 augustus. Ze zullen het fibula-bot moeten plateren omdat het niet hecht, dus de botten genezen niet zoals het hoort, wat klote is.”

Niet onbekend

Weidman gaf geen commentaar op hoe zijn tijdlijn voor een terugkeer naar vechten eruit zou kunnen zien, maar het lijkt erop dat er nog veel slopend herstel voor de 37-jarige in het verschiet ligt.c,,Ik verwachtte tegenslagen en problemen met dit soort traumatische blessures, en ik heb veel meegemaakt.”

Weidman zei dat zijn volgende operatie de 25e van zijn leven zal zijn, dus hij is bekend met het proces. Deze blessure is schijnbaar ingewikkelder dan alles wat hij eerder heeft doorstaan, maar Weidman houdt nog steeds een positieve instelling terwijl hij zijn volgende stap zet.

Bekijk ook

⚠️ Glory verplaatst Verhoeven vs Overeem persconferentie van maandag

De GLORY Collision 3 Rico Verhoeven vs Alistair Overeem persconferentie is verplaatst naar

Dikke bonus! UFC’er Smith SPEKT rekening met winst op Spann

Anthony Smith nam het afgelopen nacht op tegen Ryan Spann

‘Ongelijke strijd!’ Boksreus MEPT armworstel icoon ‘KO’ (video)

De ongelijke strijd verliep zoals voorspelt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page