Home / Nieuws / Klopjacht: Politie jaagt op moordenaars karate leraar

Klopjacht: Politie jaagt op moordenaars karate leraar

De politie zoekt naar een groep mannen die karate-instructeur Dheenadayalan Reddy, 52, aanvielen en doden.

Karate leraar en trainer van een aantal bekende karateka’s, Reddy werd naar verluidt aangevallen op 5 april in een hotel in Kharwastan, Zuid-Afrika.

Reddy, een instructeur bij Shotokan Karate International South Africa, was met zijn vrienden toen een ruzie uitbrak. Hij zou naar verluidt met een tafeltje zijn geslagen en in zijn maag geschopt. Reddy zou zelf naar huis zijn gereden waarna familie hem naar het ziekenhuis bracht.

In elkaar geslagen

Het slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen vanwege de ernst van zijn verwondingen en hij stierf dinsdag in het ziekenhuis.” De Politie opende al een zoektocht naar de vermeende daders, daar wordt nu extra haast achter gezet ivm de dood van de karate leraar.

Als trainer bereide Reddy een aantal Zuid Afrikaanse karateka’s voor op grote events. Zijn dood komt dan ook als een grote schok voor de karate gemeenschap in het Afrikaanse land.

Bekijk ook

MMA-vechter dood aangetroffen in hotelkamer

De 29-jarige MMA-vechter was in Chisinau, waar hij een wedstrijd had tegen Lilian Grosu.

Bokskampioen Wladimir Klitschko op zee aan dood ontsnapt

Voormalig zwaargewicht kampioen Wladimir Klitschko, werd gered door de Spaanse kustwacht nadat het luxe jacht waar hij aan boord was in brand vloog.

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife

Oud-kickbokskampioen Lucia Rijker ambassadeur ChildsLife