Klopjacht: Politie jaagt op moordenaars karate leraar Nieuws
Nieuws

Klopjacht: Politie jaagt op moordenaars karate leraar

Klopjacht: Politie jaagt op moordenaars karate leraar
Klopjacht: Politie jaagt op moordenaars karate leraar

De politie zoekt naar een groep mannen die karate-instructeur Dheenadayalan Reddy, 52, aanvielen en doden.

Karate leraar en trainer van een aantal bekende karateka's, Reddy werd naar verluidt aangevallen op 5 april in een hotel in Kharwastan, Zuid-Afrika.

Reddy, een instructeur bij Shotokan Karate International South Africa, was met zijn vrienden toen een ruzie uitbrak. Hij zou naar verluidt met een tafeltje zijn geslagen en in zijn maag geschopt. Reddy zou zelf naar huis zijn gereden waarna familie hem naar het ziekenhuis bracht.

In elkaar geslagen

Het slachtoffer werd in het ziekenhuis opgenomen vanwege de ernst van zijn verwondingen en hij stierf dinsdag in het ziekenhuis." De Politie opende al een zoektocht naar de vermeende daders, daar wordt nu extra haast achter gezet ivm de dood van de karate leraar.

Als trainer bereide Reddy een aantal Zuid Afrikaanse karateka's voor op grote events. Zijn dood komt dan ook als een grote schok voor de karate gemeenschap in het Afrikaanse land.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws