'Klootzak!' UFC-baas reageert op Jake Paul (video) Nieuws
Nieuws

'Klootzak!' UFC-baas reageert op Jake Paul (video)

'Klootzak!' UFC-baas reageert op Jake Paul (video)

UFC-president Dana White heeft een langdradig antwoord gegeven na het ontvangen van een uitdaging van boksende YouTuber Paul. De bokser beschimpte White na zijn knock-out overwinning op voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley twee weken geleden, terwijl hij suggereerde dat White een cocaïnegebruiker was.

Coke head

White sprak over de beschuldigingen en kritiek van Paul tijdens een recent interview "The FIGHT with Teddy Atlas: ,,Ik heb een uitdaging voor Jake Paul", zei White. ,,Deze man blijft maar zeggen dat ik een coke-head ben. Hij kan me willekeurig testen op cocaïne voor de komende 10 jaar, als ik hem willekeurig kan testen op steroïden voor de komende twee jaar.”

Het duurde ven voordat dit landde bij Paul die gisteren aangaf te zullen stoppen met boksen, mits White aan allerlei eisen zou voldoen. ,,Gelukkig nieuwjaar Dana White. Hier is een echte uitdaging voor je… ", schreef Paul. ,,Ik stop onmiddellijk met boksen en vecht tegen Jorge Masvidal in de UFC als je akkoord gaat met mijn eisen (lees hier meer).

Vuile bedrieger

Tot ieders verbazing nam Dana White niet alleen de tijd om het tegenbod van Paul aan te pakken, maar deed ze dat in de vorm van een persoonlijke video op Twitter. Lees onderstaande transcriptie of bekijk de video.

,,Jake, je hebt nooit op de uitdaging gereageerd. U heeft publiekelijk verklaard dat ik cocaïne gebruik. Ik doe niet. Dus ik zei tegen je: 'Je kunt me de komende tien jaar willekeurig op cocaïne testen'. Ik geloof dat je een bedrieger bent, en ik geloof dat je steroïden gebruikt", zegt White.

,,Dus ik wil je de komende twee jaar willekeurig testen op steroïden. En dat ding waar je vandaag mee naar buiten kwam, niemand op aarde denkt dat je dat hebt geschreven, je bent te dom. Voor degenen onder jullie die het niet weten, als je ooit een van zijn gevechten hebt gezien en je kijkt naar de staredown… de man die in het midden staat met de tovenaars neus en de grote tovenaars wrat op zijn gezicht… "

Klootzak

,,Blijkbaar is dat zijn manager en die vent was vroeger accountant voor mij. En laten we het er maar op houden, hij werkt niet meer voor mij. En ik vind hem een ​​klootzak. Maar als jullie denken dat jullie het beter kunnen dan wij. Weet je, dat we dit hele (UFC) ding verkeerd doen, je kunt de vechters beter behandelen dan wij. "

,,Ga je eigen bedrijf starten. Het is gemakkelijk om te doen. Zet de Warlock erop. Hij kan het voor je opstarten. Waar jij en de heksenmeester zich op moeten concentreren, zijn jouw zaken. Je kunt geen pay-per-views verkopen. Je weet het niet, ja, je daagt Jorge Masvidal uit omdat hij een pay-per-view-superster is. "

,,Nate Diaz, Conor McGregor, Mike Tyson, dit zijn allemaal supersterren. Jij bent dit niet. Je kunt geen pay-per-views verkopen, dus je doet wat u maar wilt. Ik ben klaar om te gaan vriend. Ik gebruik geen cocaïne. Gebruik je steroïden? Laten we dit doen Jake", aldus White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws