'Klap die league plat!' Rico biedt zijn hulp aan (video) Nieuws
Nieuws

'Klap die league plat!' Rico biedt zijn hulp aan (video)

'Klap die league plat!' Rico biedt zijn hulp aan (video)

Rico Verhoeven, Glory Kickbokskampioen heeft waardevol advies voor de selectie van zaterdag-tweedeklasser vv Drechtstreek.

Vandaag maakte Rico bekend dat de trainer van zaterdag-tweedeklasser vv Drechtstreek, Paul Koster aanblijft als hoofdtrainer bij de club. Maar wat heeft Rico daar mee te maken zou je denken. Het blijkt dat Koster en de trainer van Rico oude maatjes zijn, ook traint Koster bij de Gym waar Rico zijn technieken aanscherpt.

Fit zijn is het halve werk

,,Dennis Krauweel, de trainer van Rico, is een maatje van mij van vroeger’’, legt Paul Koster uit aan het AD. ,,Ik train ook wel eens bij hem in Zevenbergen. Nee, niet met Rico hoor… Ik haal daar veel inspiratie uit. En het leek mij ook heel leuk voor de spelers van Drechtstreek om het nieuws op deze manier te brengen.’’

Rico zou zichzelf niet zijn als hij niet de complete selectie van vv Drechtstreek uitnodigde om een training mee te draaien. ,,Kom hier eens mee trainen voor de conditie niet op 80% maar 100% dan leggen jullie zo die complete league plat", aldus de kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws