Ben jij klaar voor het glorie gevecht tussen Verhoeven en Lazaar op 20 mei? Nieuws
Nieuws

Ben jij klaar voor het glorie gevecht tussen Verhoeven en Lazaar op 20 mei?

Ben jij klaar voor het glorie gevecht tussen Verhoeven en Lazaar op 20 mei?

Bazaar is een niet te onderschatten tegenstander volgens Verhoeven

Na een heen-en-weer affaire met Jahfarr Wilnis (momenteel nummer 3 in de glorie ranglijst) vorig jaar, heeft 26-jarige won Lazaar vier van zijn laatste vijf gevechten en legt een CV neer die carrière winsten van, Tomas Vanneste, Daniel Sam, en Andrew Thomson omvat. Verhoeven melde eerder al dat Lazaar er wellicht als een "chubby" uitziet maar wel wat in zijn mars heeft, en dus niet te onderschatten is.

Slechts 27 jaar oud is Verhoeven gestegen tot de status van superster gerezen sinds de toetreding tot de organisatie en komt in het gevecht na een 12-gevechten overwinning serie in de GLORY ring. Zijn run van dominantie omvat vijf titel verdedigingen tegen de beste zwaargewichten in de wereld en het meest recent, een TKO overwinning op legende Badr Hari op GLORY: COLLISION - het uitverkochte event georganiseerd in de König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland in december 2016.

Bekijk de Glory promo video:

Voormalig lichtgewicht en vedergewicht wereldkampioen Robin "Pokerface" van Roosmalen (37-7, 21 KO) zal strijden tegen de 21-jarige "The Professor" Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO) in het co-headline gevecht van GLORY 41 Supergevecht Series. De match-up zal de volgende kampioen van de vedergewicht divisie bepalen, zoals de vacante GLORY vedergewicht wereld titel op de lijn.

Rematch tussen Murthel "The Predator" Groenhart en Haroet Grigorian

In een rematch van 2012, door titel dager en nr 4 gerangschikt weltergewicht Murthel "The Predator" Groenhart (64-22-3, 37) tegen de niet aflatende Armeense Belgische vechter Haroet Grigorian (44-10, 32 KO), gerangschikt nr 5 na het verdienen van een unaniem besluit over Pavol Garaj minder dan twee weken geleden bij GLORY 39 Supergevecht Series in Brussel. Groenhart, komende uit een hoogtepunt tegen Thongchai in februari, won de eerste ontmoeting met Grigorian door knock-out.

Bekijk de Glory promo video:

De momenteel aangekondigde gevechten voor GLORY 41 Supergevecht Series is hieronder te vinden:

GLORY 41 superfight Series

  • Zwaargewicht Supergevecht Headline Bout: Rico Verhoeven vs. ismael Lazaar
  • Vedergewicht wereldtitel gevecht: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
  • Weltergewicht Bout: Murthel Groenhart vs. harut Grigorian
  • Light Heavyweight Bout: Michael Duut vs. mourad Bouzidi

GLORY 41 Holland zal beschikken over drie zwaargewicht gevechten, met de hardste vechters op het rooster tegen elkaar op een avond, vier-man zwaargewicht mededinger toernooi.

De mededinger toernooi deelnemers zwaargewicht en extra gevechten voor zowel GLORY 41-Holland en GLORY 41 Supergevecht serie zal binnenkort bekend worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws