Home / Nieuws / King Of Kings: ‘Maakt eerste namen kickboksers bekend voor Nederlands debuut’

King Of Kings: ‘Maakt eerste namen kickboksers bekend voor Nederlands debuut’

Eerste vechter voor Fightersheart Presents King Of Kings bekend gemaakt

Eerder dit jaar maakte Fightersheart bekend dat zij het eerste KOK (King Of Kings) event in Nederland zal organiseren. Vandaag werd de eerste naam aangekondigd van een reeks te volgen vechters.

“Met gepaste trots presenteren we de eerste grote naam op “Fightersheart Presents King Of Kings” gala: Vlad Tuinov! Vlad Tuinov is met zijn 20 jaar nog zeer jong, maar heeft tegen grote namen gestaan en is veelvuldig winnend de ring uitgelopen. “ Melde Mimoun Ahbouk van Fightersheart onze redactie.

Wereldkampioen

Tuinov staat bekend om zijn explosieve en attractieve vechtstijl. Enkele van zijn verslagen tegenstanders zijn: Ismael Benali, Yassin Baitar, Massaro Glunder, Erkan Varol, Cedric Manhoef en Wu Xuesong. Zijn huidige record is 39-3 en hij is meervoudig Wereldkampioen.

In de aankomende tijd zullen er nog meer bekende namen worden toegevoegd aan het event. Met het event maakt KOK haar debuut in Nederland en zal men ongetwijfeld een imponerend aantal vechters willen presenteren.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT