? Kijkje in de wereld van het illegaal kickboksen in Nederland Nieuws
Nieuws

? Kijkje in de wereld van het illegaal kickboksen in Nederland

? Kijkje in de wereld van het illegaal kickboksen in Nederland

In sommige landen buiten Nederland is het meer regel dan uitzondering dat er illegale gevechten worden georganiseerd. Maar ook in ons land werd het wereldnieuws toen ineens over video's opdoken van jongeren die op straat in wedstrijdverband elkaar te lijf gingen.

Wie ken de beelden niet van een mega groot boks event in Helmond eerder dit jaar. Gehouden in een park midden in een woonwijk. De buurt sprak er schande van, de Politie ging op onderzoek uit. Een eenmalig incident? Nee, later kwamen er meer events boven water zoals in Almere waar op een pleintje gekickbokst werd.

Niet op mijn gemak

Geen gesanctioneerde wedstrijden met een echte scheids en ringarts, levensgevaarlijk volgens de gevestigde orde. Ook de Vechtsportautoriteit sprak ui dat dit niet kan. Maar wat en wie zit er achter dit soort uitwassen? Vice onderzocht het en kwam in contact met Hoodfights. Een organisatie die illegale gevechten organiseert.

Vice trok de stoute schoenen aan en was recentelijk bij een illegaal gevecht aanwezig en maakte een interessante en onthullende reportage. De verslaggever was eens ietwat gespannen maar het bleek allemaal mee te vallen. Meer zien en lezen over het fenomeen illegaal kickboksen, KLIK HIER.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws