Kijkcijfers: ONE Championship breekt alle vechtsport records Nieuws
Nieuws

Kijkcijfers: ONE Championship breekt alle vechtsport records

Kijkcijfers: ONE Championship breekt alle vechtsport records
Kijkcijfers: ONE Championship breekt alle vechtsport records

ONE Championship CEO Chatri Sityodtong is een gelukkig man, met het laatste event ONE: A NEW ERA bereikte ONE in totaal 41,9 miljoen kijkers.

De stap om van het vasteland Azië naar Japan te gaan lag ONE niet bepaald windeieren, het 'A NEW ERA' event in Tokio Japan lijkt de kers op de taart maar nog lang niet het einde. Het is meer dan duidelijk dat ONE een geduchte concurrent is voor de UFC maar ook voor een GLORY Kickboxing.

LEES OOK > ONE Championship koopt Nederlandse vechters op

Er kan gerust gesteld worden dat ONE Championship hard op weg is om de vechtsportwereld te veroveren. De organisatie kan rekenen op veel steun van fans uit Azië waar ONE nu nog hoofdzakelijk actief is. Maar ook Europa komt op stoom, ONE haalt de ene na de andere vechter binnen, ook uit Nederland.

Geduchte concurrent

ONE pakt het slim aan, stelt een gratis online stream via diverse kanalen zoals Youtube ter beschikking van de vechtsport fans, iets wat concurrenten zoals de UFC alleen betaald aanbieden. Zo bereikt ONE dan ook een hoog aantal kijkers van 41,9 miljoen.

Dat is bepaald niet slecht te noemen van een gemiddelde van 700.000 kijkers, slechts vier jaar geleden, volgens onderzoeker Nielsen. Voor Sityodtong is dit nog maar het begin: "Ons doel voor 3 jaar is om een ​​gemiddelde van 100 miljoen kijkers per evenement te bereiken," zei Sityodtong stoutmoedig. "Het klinkt misschien gek, maar ik werk met het beste team van de wereld."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws