KIJKCIJFERS: Boxing Influencers overtreft GLORY en Enfusion Nieuws
Nieuws

KIJKCIJFERS: Boxing Influencers overtreft GLORY en Enfusion

KIJKCIJFERS: Boxing Influencers overtreft GLORY en Enfusion
KIJKCIJFERS: Boxing Influencers overtreft GLORY en Enfusion

Volgens stichting kijkonderzoek (SKO) scoorde de boksende Influencers en BNers zeer goed in de kijkcijfers.

De vechtsport fans hoefde zich zaterdag niet te vervelen, het begon in de middag al voor de UFC fanaten die via VeronicaTV.nl het event in Singapore konden volgen. Daaropvolgend was GLORY 70 welke in Lyon Frankrijk plaatsvond te zien, de prelims en hoofdprogramma (online) en vanaf 23:20 op de tv zender van Veronica welke 33.000 kijkers trok.

Andere cijfers

Enfusion hield haar event in het Duitse Wuppertal en was online volgen via de betaalde optie, de zender VICELAND zond het event vanaf 21:30 uur uit, de uitzending trok 2.000 belangstellenden. Boxing Influencers waar bekenden en semi bekende Youtubers, BNers etc tegen elkaar de bokshandschoenen aantrokken kon rekenen op maar liefst 83.000 kijkers.

In de cijfers van het SKO zijn niet de online kijkers meegenomen, het laat onverlet te zeggen dat als deze bekend zouden zijn de statistieken een ander beeld zouden kunnen geven. Al met al was het voor de vechtsport fans een vol weekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws