KIJK VRIJDAG GRATIS LIVE VECHTSPORT GALA: Senshi 6 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KIJK VRIJDAG GRATIS LIVE VECHTSPORT GALA: Senshi 6

KIJK VRIJDAG GRATIS LIVE VECHTSPORT GALA: Senshi 6

KIJK GRATIS LIVE VECHTSPORT GALA: Senshi 6

Vrijdag 21 augustus vindt de zesde editie van SENSHI fight Night plaats. Met medewerking van Peter Aerts, Ernesto Hoost en Sem Schilt.

De K-1 kickbokslegendes Peter Aerts, Ernesto Hoost en Sem Schilt zijn in Bulgarije. Alwaar zij vechters trainen voor het jaarlijkse internationale Kyokushin-zomerkamp.

Het 14e jaarlijkse internationale Kyokushin-zomerkamp “Kamchia 2020” is onderdeel van het SENSHI fight night 6 event. Daar zullen gevechten te zien zijn in het Kyokushinkai Karate en het kickboksen.

Veel animo

Het kamp ging maandag van start met de eerste van vele trainingen. Meer dan 150 vechters uit 14 landen kregen de kans om te leren van kickboks grootheden Semmy Schilt, Peter Aerts en Ernest Hoost evenals de president van de organisatie Shihan Ivo Kamenov (6 dan).

Via een gratis live stream kun je vrijdag mee kijken naar SENSHI fight night 6 vanaf 17:00 uur Nederlandse tijd. Klik hier voor meer info en waar je gratis kunt meekijken.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page