KIJK: ONE Championship No Surrender vrijdag 31 juli 14:30 uur Nieuws
Nieuws

KIJK: ONE Championship No Surrender vrijdag 31 juli 14:30 uur

KIJK: ONE Championship No Surrender vrijdag 31 juli 14:30 uur

31 juli markeert de terugkeer van de in Azië gevestigde promotie ONE Championship. Met een event dat elke fan ​​zal plezieren.

De Impact Arena van Bangkok organiseert een aantal geweldige wedstrijden in de regelsets van de ONE Super-serie. We worden verrast met een reeks van vier gevechten tussen Thaise sterren in zowel Muay Thai- als kickboks regelsets.

Top partijen

Na de gedwongen onderbreking als gevolg van COVID-19 was dit waarschijnlijk de beste manier voor een terugkerend event in Bangkok. En je kun live meekijken via You Tube. Hier op de pagina.

In het hoofdevenement verdedigt fanfavoriet Rodtang Jitmuangnon zijn Flyweight Muay Thai-titel tegen ‘The Baby Shark’ Petchdam Petchyindee Academy.

Grote namen

De co-main zal een botsing van generaties zijn. Petchmorrakot was 11 toen Yodsanklai Fairtex het Lumpinee stadium 147 pond kampioenschap won. Na een legendarische en succesvolle carrière in binnen- en buitenland begon ‘Yod’ vorig jaar eindelijk te dalen.

Hij heeft zijn laatste twee gevechten verloren (de laatste door TKO) terwijl Petchmorrakot zijn laatste drie won (na twee gevechten tegen Giorgio Petrosyan. We herinneren ons allemaal hoe hij de eerste won, maar met de beslissing die op beruchte wijze werd vernietigd.) De strijd zal zijn voor de vacante vederlichte Muay Thai-titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws