Kijk hier LIVE vandaag! ONE: Winter Warriors (Gratis)
Home / Nieuws / Kijk hier LIVE vandaag! ONE: Winter Warriors (Gratis)

Kijk hier LIVE vandaag! ONE: Winter Warriors (Gratis)

ONE Championship brengt vandaag 3 december een van de populairste vechtsport evenementen van het jaar naar je scherm. ONE Championship: Winter Warriors wordt gratis live uitgezonden met de Nederlandse top kickbokser Regian Eersel die zijn lichtgewicht titel verdedigt in de hoofdrol. En je kunt hier vanaf 13:30 uur Nederlandse tijd kijken.

ONE: Winter Warriors vindt plaats in het Singapore Indoor Stadium en heeft zes ongelooflijke actie volle gevechten op het programma staan. In headliner verdedigt Regian “The Immortal” Eersel zijn ONE lichtgewicht wereldkampioenschap kickboksen tegen debutant Islam Murtazaev. Eersel versloeg eerder maar liefst twee keer voormalig Glory-kampioen Nieky Holzken.

Respect afdwingen

Eersel is de regerende koning, met een carrièrerecord van 56-4. De Nederlander is ongeëvenaard op het wereldtoneel. Eersel is van plan om niet alleen zijn titel te verdedigen, maar dit ook te doen op een manier die hem uiteindelijk de wereldwijde bekendheid zal opleveren, die hij volgens hemzelf verdient. (Lees verder onder video)

Debutant Murtazaev is echter van plan zich op het wereldtoneel aan te kondigen door Eersel omver te werpen met zijn stijlvolle kickboksen. Murtazaev staat bekend om zijn verbluffende knock-outs. Het winnen van de huidige divisiekoning zal zijn zoektocht om wereldkampioen op een wereldwijd platform te worden, vervullen.

Bekijk ook

‘Schoothondje!’ Oorlog McGregor, Cejudo en UFC laait op

De zaak dreigt flink uit de hand te lopen

Dansende UFC-Debutant scoort dikke KO overwinning (video)

Slava Claus weet van wanten

‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

Dan White si zeker van zijn zaak

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page