Kielholtz tegenstander Klijn zegt af voor Hit It! Live meekijken via stream Nieuws
Nieuws

Kielholtz tegenstander Klijn zegt af voor Hit It! Live meekijken via stream

Kielholtz tegenstander Klijn zegt af voor Hit It! Live meekijken via stream

Lorena Klijn heeft zich teruggetrokken uit haar gevecht tegen Denise Kielholtz op 29 oktober tijdens Rico Verhoeven's Hit It event. De 29-jarige Italiaanse Laura Pileri zal Klijn vervangen.

Door persoonlijke omstandigheden heeft Lorena Klijn zich teruggetrokken uit het gevecht. De organisatie is direct op zoek gegaan naar een waardige tegenstander voor Denise Kielholtz. En heeft deze gevonden in de 29-jarige Italiaanse Laura Pileri, ook wel bekend als The Dragonfly.

Live thuis meekijken

De organisatie maakt verder bekend dat Hit It ook online te zien zal zijn en de gevechten worden voorzien van commentaar door kickbokslegende Ernesto Hoost en sportcommentator Koert Westerman.

,,Om eenieder in staat te stellen om het het unieke evenement te kunnen zien, heeft de organisatie van HIT IT ervoor gekozen om een live-registratie van het gehele event te doen", aldus de persverklaring. De livestream kan voor €19,95 per view worden bekeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws