Kidnap pedo geklapt door politieagent die hij wilde doden (video)
Home / Nieuws / Kidnap pedo geklapt door politieagent die hij wilde doden (video)

Kidnap pedo geklapt door politieagent die hij wilde doden (video)

Kidnap pedo geklapt door politieagent die hij wilde doden

Reid Duran (35) werd afgelopen maandag door een politieagent keihard aangepakt nadat hij poogde deze te steken met een pen. De agent die razendsnel reageerde op de dader in kwestie gebruikte zijn vechtsport ervaring om de man onder controle te krijgen.

De beelden die vandaag naar buiten kwamen laten zien dat Duran die voorhad een meisje van 5 jaar te ontvoeren bij een school, leek eerst kalm. Toen hij zich plots omdraaide en een pen greep met de intentie de agent te doden. Video legt het moment vast.

Personeel van de St. Brigid School in Xenia (Ohio), belde de autoriteiten over Duran nadat deze opviel omdat hij zich op verdachte wijze bij de school van het meisje bevond. Duran heeft verklaringen afgelegd aan de politie, waarin hij beweerde dat hij van plan was zijn slachtoffer snoep met kalmeringsmiddelen te geven.

Zelfverdediging

De video die veel aandacht kreeg in het Amerikaanse nieuws laat zien dat Duran uit flipte, maar op tijd werd gestopt. Politieagenten in Ohio hebben de mogelijkheid om te trainen via het Empowerment and Self-Defense systeem. Welke realistische zelfverdediging tactieken en technieken aanleert.

Politieagenten hebben ook de mogelijkheid om training te krijgen in Braziliaans jiu-jitsu om hun kennis van de-escalatie en verdedigingstactieken te vergroten. In dit geval kwam het incident in Ohio gelukkig niet zo ver dat de agent ernstig gewond raakte of erger doordat deze adequaat reageerde.

Bekijk ook

Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte

Debacle! Fury mag niet boksen wegens slopende ziekte

Ook het komende jaar is het advies niet de ring in te gaan dit ter frustratie van Fury.

Mislukt! Coach probeert schouder vechter te redden bij Bellator 286

HELP! Coach probeert schouder vechter te redden bij Bellator 286

Aaron Pico's Bellator 286-gevecht gisteravond met Jeremy Kennedy

Sukkels vangen klappen! 'Gewoon met 1 arm hé'

Sukkels vangen klappen! ‘Gewoon met 1 arm hé’ (video)

Sommige mensen zijn ware vechtkunstenaars

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page