Home / Nieuws / Kickbokster uit Den Haag trapt overvallers in elkaar

Kickbokster uit Den Haag trapt overvallers in elkaar

Waarom kickboksen voor dames en meisjes goed is!
Foto niet gerelateerd aan artikel

Ze was even van haar stuk, de Haagse Beppie toen het bleek dat drie mannen die bij haar aanbelde kwaad in de zin hadden. Echter herpakte zij zich snel en deelde rake trappen en stoten uit waarmee zij de overvallers verjaagde.

In haar huis aan de Haagse Spaarwaterstraat vertelde Beppie gisteren aan het AD haar verhaal over de overvallers die kwaad in de zin hadden, maar die zij wist af te weren. ,,Ik heb het puur te danken aan mijn sport. En dat is kickboksen’’, vertelt de alleenstaande moeder aan de krant.

Verdedigen

Om dat zij in de veronderstelling was dat het de buurman was die aanbelde deed ze de deur open, echter bleken het drie mannen te zijn. Een van de mannen vertelde Beppie dat hij naar binnen wilde. Toen zag zij nog twee andere mannen in zijn kielzog staan. Ze zette zich schrap aan haar deurpost maar de man trok haar naar buiten. Dat was iets wat hij beter niet had kunnen doen want Beppie verweerde zich.

Zij deelde dan ook enkele rake klappen en trappen uit die goed aankwamen. Als kickbokser weet zij hoe zij iemand moet raken en uitschakelen. En dat deed zij ook, enkele gerichte snoeiharde trappen op de mild en in het kruis deed de lucht ontnemen van van de mannen, en men zette het op een rennen.

Verkeerde persoon

Na het incident belde Beppie haar moeder die de politie verwittigde deze waren snel ter plaatse maar van de mannen geen spoor. Beppie komt uit een oud boksers geslacht zo was haar vader in zijn jongere dagen een begenadigd vechter. Overigens was het niet haar eigen huis waar de mannen binnen wilde dringen maar van een 86 jarige kennis. Vermoedt wordt dat deze het doelwit was van de mannen.

Bron: AD

Bekijk ook

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...

Bizar: 15-jarig vechtsport talent sterft tijdens opladen iPhone

Irina Rybnikova, een opkomend vechtsport talent, stierf zaterdag thuis in de Siberische stad Bratsk, Rusland. ...

Netflix komt met extreme vechtsport serie voor Nederlandse fans

Goed nieuws voor de vechtsport fans die een abonnement op Netflix hebben. De zender komt ...