Kickbokster uit Den Haag trapt overvallers in elkaar Nieuws
Nieuws

Kickbokster uit Den Haag trapt overvallers in elkaar

Kickbokster uit Den Haag trapt overvallers in elkaar

Verdedigen

Om dat zij in de veronderstelling was dat het de buurman was die aanbelde deed ze de deur open, echter bleken het drie mannen te zijn. Een van de mannen vertelde Beppie dat hij naar binnen wilde. Toen zag zij nog twee andere mannen in zijn kielzog staan. Ze zette zich schrap aan haar deurpost maar de man trok haar naar buiten. Dat was iets wat hij beter niet had kunnen doen want Beppie verweerde zich.

Zij deelde dan ook enkele rake klappen en trappen uit die goed aankwamen. Als kickbokser weet zij hoe zij iemand moet raken en uitschakelen. En dat deed zij ook, enkele gerichte snoeiharde trappen op de mild en in het kruis deed de lucht ontnemen van van de mannen, en men zette het op een rennen.

Verkeerde persoon

Na het incident belde Beppie haar moeder die de politie verwittigde deze waren snel ter plaatse maar van de mannen geen spoor. Beppie komt uit een oud boksers geslacht zo was haar vader in zijn jongere dagen een begenadigd vechter. Overigens was het niet haar eigen huis waar de mannen binnen wilde dringen maar van een 86 jarige kennis. Vermoedt wordt dat deze het doelwit was van de mannen.

Bron: AD

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws