KICKBOKSSCHOOL VINDT OPLOSSING: Open tijdens corona crisis Nieuws
Nieuws

KICKBOKSSCHOOL VINDT OPLOSSING: Open tijdens corona crisis

KICKBOKSSCHOOL VINDT OPLOSSING: Open tijdens corona crisis
KICKBOKSSCHOOL VINDT OPLOSSING: Open tijdens corona crisis

Een kickbosschool wil slim gebruik maken van maas in de nieuwe corona maatregelen.

Door de coronavirus pandemie zijn sportscholen verplicht gesloten, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten zoals Amerika. Een Kickboks en MMA-sportschool in Florida wil op de lijst als essentieel bedrijf.

Toch open in de corona crisis

De gouverneur van de staat Florida verklaarde dat zowel de UFC als de pro worstel organisatie WWE aangemerkt gaan worden als essentieel voor de economie. Eigenaar Mike Lee van sportschool The Jungle ziet hier een kans om toch open te gaan.

"Mensen hebben verschillende ideeën over vechtsporten en sportscholen, maar gezond blijven en jezelf kunnen verdedigen is een geweldig versterkend gevoel, zowel fysiek als mentaal," zei Lee tegen WESH, het NBC-netwerk van Orlando.

Vechtsport essentieel voor de samenleving

"Zelfverdediging staat voorop, ja. Het is gewoon, ongeacht wat je gelooft in zelfverdediging of verschillende niveaus ervan, je moet jezelf beschermen, je moet je geliefden verdedigen, 'voegde hij eraan toe, dus is het een essentieel iets. "

De redenering van Lee lijkt legitiem, want als vechtsport organisaties events mogen doen waarom een sportschool waar les gegeven wordt in deze sporten niet, mits men een oplossing vindt voor de gevraagde 1,5 tot 2.0 meter afstand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws