Home / Nieuws / Kickbokslegende Tyrone Spong spreekt dank uit na bezoek Tsjetsjenië

Kickbokslegende Tyrone Spong spreekt dank uit na bezoek Tsjetsjenië

Foto Instagram

Via Instagram bedankte Tyrone Spong president Kadyrov van Tsjetsjenië voor zijn gastvrijheid tijdens zijn verblijf in het land. Echter was aan de reacties te zien, dat niet iedereen blij was met het bezoek wat Spong bracht aan het land.

Op Instagram meldt Spong: “Dank President Kadyrov voor de gastvrijheid en een goede behandeling zoals altijd, uw steun aan uw atleten en land wat staat voor discipline, respect, toewijding, vastberadenheid, eenheid om er maar een paar te noemen.”

Dat het bezoek van Spong aan Tsjetsjenië en haar president in het verkeerde keelgat schoot van enkele volgers bleek uit een aantal reacties. Zo meldt een volger: “Jammer deze meneer in dat vreselijke land, heeft vreselijke dingen op zijn geweten, daarheen ok maar bedanken en dan doen alsof het goede mensen zijn. “

“Are you that hard up for cash that you need to tongue the balls of a vile dictator? Sold your soul to the devil. “

Steunbetuiging

Toch kreeg Spong ook steun van enkele fans: “i bet all these hypcrites commenting would’ve been singing a different tune had you taken a pic with, Bush, Clinton, Obama, Theresa May, Justin Treadou or any of these monsters who have made 10’s of millions in profit for their themselves and billions for their Corp masters in their insane, illegal and immoral wars on other indept nations. So dont pay attention to their views.”

“Much love and respect bro. It‘s so shameful that people think kadyrov is a hortible person, people getting brainwashed from the media. “

Kadyrov staat bekend om zijn generositeit naar de atleten in zijn land, hij is zelf een actief beoefenaar van vechtsport en organiseert grote toernooien in het land onder de naam Akhmat. Grote internationale namen uit de vechtsport zijn kind aan huis bij Kadyrov, ook Nederlandse vechters zijn vaak genodigd om de toernooien bij te wonen.

Beloning

De Akhmat vechters in de stal van Kadyrov hebben overigens niets te klagen. Eerder dit jaar kregen een groot aantal van deze vechters een nieuwe Mercedes cadeau. Naast grote geldprijzen ontvangen de vechters als zij hun wedstrijden winnen exorbitante prijzen zoals dure auto’s en huizen.

Toch wordt Kadyrov door velen als omstreden gezien door de strenge wetten in het land, echter lijkt men zich daar in Tsjetsjenië weinig van aan te trekken en draagt men de president op handen.

Bekijk ook

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee'tje

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee’tje (video)

Uber taxichauffeurs zijn een plaag voor de reguliere taxi bedrijven. Een groot aantal incidenten zoals ...

Youtuber en vechtsport fan Zackstube overleden

Treurig nieuws: Youtuber Zackstube overleden

Treurig nieuws Youtuber Zackstube is vandaag overleden. Hij was klein van stuk maar deed grote ...

Gepest meisje slaat meedogenloos terug (video)

Wraak: gepest MMA-meisje slaat meedogenloos terug (video)

Pesten is van alle tijden, echter lijkt deze de afgelopen jaren verhard. Van kopschop video’s ...