Kickbokskampioene slaat aanrander total loss Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioene slaat aanrander total loss

Kickbokskampioene slaat aanrander total loss

Natasha Baldwin, een 10 voudig wereldkampioen kickboksen heeft een aanrander een flink pak slaag gegeven. De man viel haar aan terwijl ze aan het joggen was in Edinburgh, Schotland.

Gisteren rond 10.30 uur 's ochtends rende Natasha, 30, haar reguliere rondje toen een man haar benaderde en haar probeerde vast te grijpen. Toen Natasha zei dat hij moest stoppen, probeerde hij haar weer vast te pakken.

Op de vlucht

Haar man, Kevin Baldwin, plaatste het incident op Facebook om de lokale bevolking te waarschuwen voorzichtig te zijn. Hij zegt; ,,De tweede keer dat hij haar beetpakte, sloeg ze hem in zijn gezicht. Ik bedoel, Natasha is een tienvoudig wereldkampioen kickbokser, dus …"

De man kreeg nog een aantal klappen en trappen te verwerken en stortte op het asfalt. Natasha besloot weg te rennen maar toen zij achterom keek worstelde de man nog steeds om overeind te komen. ,,Ze rende naar huis", vertelde Kevin. ,,En we belden meteen de politie."

De man wordt nog gezocht en de politie heeft een opsporingsbevel uitgevaardigd om de aanrander te vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws