Kickboksertje (6) blijkt supertalent! 'Ooit wereldkampioen worden' Nieuws
Nieuws

Kickboksertje (6) blijkt supertalent! 'Ooit wereldkampioen worden'

Kickboksertje (6) blijkt supertalent! 'Ooit wereldkampioen worden'

De zesjarige kickbokser Nawid Yosufi is een internet sensatie geworden door zijn vaardigheden op de bokspads. Deze hoopt te gebruiken om wereldkampioen te worden, als een volleerde Rico Verhoeven laat Nwaid zijn kunnen dan ook graag zien.

De jonge kickbokser vluchtte samen met zijn vader uit Afghanistan naar het Indonesische Puncak, Bogor, West-Java. Daar traint hij dagelijks kickboksen, boksen en Muay Thai.

Vader Hassan, die ook een atleet is, binnenkort het staatsburgerschap te krijgen. Hij voegde eraan toe dat het de droom van zijn zoon is om ooit wereldkampioen te worden.

,,Zijn idolen zijn Manny Pacquiao, en Khabib Nurmagomedov. Hij wil op een dag een legende worden zoals zijn idolen," vertelde Hassan.

,,In korte tijd verbeterde hij veel en toonde hij ongelooflijk talent, en hij werd een inspiratie voor de kinderen om hem heen. En we hopen dat hij ooit een goed rolmodel over de hele wereld kan zijn", aldus Hassan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws