Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video) Nieuws
Nieuws

Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video)

Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video)

Dave Chappelle, de Amerikaanse komiek, satiricus en acteur werd gisteren aangevallen door een man gewapend met een pistool en mes. Deze viel de komiek aan terwijl deze op het podium stond. Met de aanvaller werd korte metten gemaakt door wat getuigen zeggen enkele kickboksers waren.

De man 23, gewapend met mes en replica pistool tackelde komiek tijdens een optreden. Chapelle had het net over hoe de 'WOKE' brigade hem probeerde te cancellen vanwege transgrappen. De komiek, 48, trad op op het Netflix is ​​a Joke-festival in de Hollywood Bowl in Los Angeles.

Wakker worden

Isaiah Lee, werd geidentificeerd als de aanvaller. Deze is aangeklaagd voor mishandeling met een dodelijk wapen. De politie zegt dat hij een mes en een replica pistool bij zich had. Het publiek greep in en nam de aanvaller te grazen. Getuigen verklaren dat de dader er flink van langs kreeg door enkele kickboksers.

Chappelle bleef ongedeerd en ging verder met zijn set, grappend dat de aanvaller een 'transman' was. Beelden van het incident en van de dader die wordt afgevoerd met een gebroken arm gaan viraal op internet.

WOKE aanhanger worden omschreven als mensen die 'wakker' werden mensen die zich bewust waren geworden van sociale ongelijkheid en onrecht en dingen wilden verbeteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws