Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video)
Home / Nieuws / Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video)

Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video)

Kickboksers slaan aanvaller bekende komiek in elkaar (Video)

Dave Chappelle, de Amerikaanse komiek, satiricus en acteur werd gisteren aangevallen door een man gewapend met een pistool en mes. Deze viel de komiek aan terwijl deze op het podium stond. Met de aanvaller werd korte metten gemaakt door wat getuigen zeggen enkele kickboksers waren.

De man 23, gewapend met mes en replica pistool tackelde komiek tijdens een optreden. Chapelle had het net over hoe de ‘WOKE’ brigade hem probeerde te cancellen vanwege transgrappen. De komiek, 48, trad op op het Netflix is ​​a Joke-festival in de Hollywood Bowl in Los Angeles.

Wakker worden

Isaiah Lee, werd geidentificeerd als de aanvaller. Deze is aangeklaagd voor mishandeling met een dodelijk wapen. De politie zegt dat hij een mes en een replica pistool bij zich had. Het publiek greep in en nam de aanvaller te grazen. Getuigen verklaren dat de dader er flink van langs kreeg door enkele kickboksers.

Chappelle bleef ongedeerd en ging verder met zijn set, grappend dat de aanvaller een ’transman’ was. Beelden van het incident en van de dader die wordt afgevoerd met een gebroken arm gaan viraal op internet.

WOKE aanhanger worden omschreven als mensen die ‘wakker’ werden mensen die zich bewust waren geworden van sociale ongelijkheid en onrecht en dingen wilden verbeteren.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page