Home / Nieuws / Kickboksers Jamal Ben Saddik & Luis Tavares steunen zieke Ruby

Kickboksers Jamal Ben Saddik & Luis Tavares steunen zieke Ruby

Kickboksers Jamal Ben Saddik & Luis Tavares steunen zieke Ruby

Jamal Ben Saddik en Luis Tavares brachten woensdag een bezoek aan het zieke meisje Ruby Mavis Pearl Alladin.

Via de Facebook pagina die opgericht is om Ruby te ondersteunen is te lezen dat de beide top kickboksers een aanzienlijk geldbedrag hebben gedoneerd voor de behandeling van Ruby. “Jamal Ben Saddik en Luis Tavares kwamen vandaag langs om Ruby te steunen in haar gevecht. Zij waren beiden geraakt door haar aangrijpende verhaal en hoefden geen moment na te denken om haar te steunen,” is te lezen.

“Ze vechten met haar mee en hebben samen €1000,- gedoneerd. Deze mannen zijn niet alleen fantastische vechters maar hebben allebei een hart van goud. Ongelofelijk bedankt voor jullie komst, jullie mooie woorden en steun. Jullie zijn toppers.” Een aantal Nederlandse topvechters steunt de doneeractie voor het ernstig zieke meisje.

Doneer mee

Via social media doen diverse vechters een oproep mee te doen aan de doneer actie voor Ruby. Het meisje is pas 24 jaar oud en al bijna 12 jaar ernstig ziek. Ruby leidt aan het Ehlers Danlos syndroom. In combinatie met ME/CVS, chronisch vermoeidheid syndroom. Een operatie kan haar leven verbeteren maar daar is veel geld voor nodig, in totaal meer dan €80.000, de helft is al opgehaald door donaties.

Ruby heeft al jaren ondraaglijke pijnen en is door totale uitputting dag en nacht aan bed gebonden. Eenzaam en alleen in een donkere kamer omdat ze geen licht en geluid kan verdragen. Via een operatie zal haar kwaliteit van leven flink verbeteren. Doneren kan via www.saverubyslife.nl/doneer

Bekijk ook

🎥 | KNOKKEN IN EEN LUIER: Top UFC-vechters in Sumo match

Mocht je je nog afvragen wat UFC-vechters zoal doen in hun vrije tijd

🎥 | TOPCOACH SAID EL BADAOUI: Over Badr Hari, Hamicha en meer

Said el Badaoui was gast in de Podcast van Epic MMA

MMA-coach organiseert bokszakmarathon in de strijd tegen kanker

De strijd tegen kanker is voor veel mensen een ongelijke