Kickbokser veroordeeld voor mishandeling taxichauffeur in Dordrecht Nieuws
Nieuws

Kickbokser veroordeeld voor mishandeling taxichauffeur in Dordrecht

Kickbokser veroordeeld voor mishandeling taxichauffeur in Dordrecht

Y.H. (21), een kickbokser uit Hellevoetsluis stond gisteren voor de politierechter in Rotterdam. H. stond terecht voor zware mishandeling van een taxichauffeur, die hij een een gebroken neus en verbrijzelde oogkas had geslagen.

Het AD meldt dat de kickbokser en zijn vriendin kregen ruzie met de taxichauffeur toen deze hen bedrag van 206,99 euro in rekening bracht. Het stel waarvan de chauffeur vermoedde dat zij zich uit de voeten wilde maken, werd gesommeerd te betalen.

Straf

De chauffeur verklaarde dat H. op hem afstormde en tegen de vlakte sloeg. H. claimt dat de chauffeur hem bedreigd zou hebben met een mes. De politierechter slikte dit verhaal van H. niet en veroordeelde deze tot 120 uur werkstraf.

Ook kreeg H. een voorwaardelijke celstraf van vier weken voor zijn kiezen en moet hij de chauffeur 2500 euro aan misgelopen inkomsten betalen. Daarboven op de 200 euro voor de rit en 500 euro schadevergoeding.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/marokkaanse-koning-speelde-rol-bij-opheffen-ontslag-ufc-vechter-azaitar/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws