Kickbokser uit Groningen slaat vriendin in elkaar om verkeerd broodje Nieuws
Nieuws

Kickbokser uit Groningen slaat vriendin in elkaar om verkeerd broodje

Kickbokser uit Groningen slaat vriendin in elkaar om verkeerd broodje
Kickbokser uit Groningen slaat vriendin in elkaar om verkeerd broodje

Dat het bestellen van het verkeerde broodje zou leiden tot een zware mishandeling had de vriendin van professionele kickbokser Tobias L. Uit Groningen niet kunnen vermoeden.

De website Sikkom meld dat Tobias L. die bekend staat als professioneel kickbokser, samen met zijn vriendin op vakantie was afgelopen zomer op Texel waar hij haar vroeg om een croissant te bestellen. Echter werd de 49-jarige L furieus omdat zij met de verkeerde bestelling aan kwam zetten.

Tijdens het eten in een restaurant diezelfde avond wordt de kickbokser nogmaals getergd, het dochtertje wat ook mee was wilde geen plaats maken aan tafel. Aangezien de spanningen wordt besloten het etentje dan maar af te gelasten. En besluit men wat familie aan te doen die ook op Texel verblijven.

Knuffel

Maar dan nemen zaken een ernstige wending. Het dochtertje moet naar bed maar weigert L een knuffel te geven, hierop wordt hij zo boos dat er een bedreigende situatie ontstaat. De vriendin van L neemt haar dochtertje in bescherming waarop zij het moet ontgelden en L. haar compleet de vernieling inslaat.

De zaak kwam afgelopen vrijdag voor de rechter in Alkmaar waar L. zware mishandeling ten laste werd gelegd en hij veroordeeld werd tot zes maanden cel waarvan 4 voorwaardelijk. Ook moet hij een schadevergoeding van 2.800 betalen aan het slachtoffer wiens breuken opgelopen bij de mishandeling zeer slecht genezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws