Kickbokser Rico Verhoeven verkozen tot sporter van het jaar 2018 Nieuws
Nieuws

Kickbokser Rico Verhoeven verkozen tot sporter van het jaar 2018

Kickbokser Rico Verhoeven verkozen tot sporter van het jaar 2018
Kickbokser Rico Verhoeven verkozen tot sporter van het jaar 2018

In de AFAS live werden gisteravond de jaarlijkse prestigieuze sportprijzen uitgedeeld tijdens het Sport gala 2018, ook kickbokser Rico Verhoeven werd beloond voor zijn tomeloze inzet voor de sport.

Verhoeven was dan wel niet genomineerd voor sportman van het jaar, toch kreeg hij een prijs uitgereikt op het gala. Verhoeven ontving de Zapp sporter van het jaar Award.

Bij de Zapp Award kiezen kinderen wie zij de beste sporter vinden. Zij kozen dus Rico Verhoeven als hun sporter van het jaar. "Ik hoop kinderen te inspireren om te gaan sporten", reageerde hij.

Al eerder in de prijzen

Eerder deze maand won Verhoeven al een Oeuvre-award tijdens het Rabo sportgala. Deze prijs wordt uitgereikt aan een sportpersoonlijkheid als erkenning voor het totale ‘sportoeuvre’.

Niet alleen voor zijn prestaties in het kickboksen werd Verhoeven beloond met de prijs, maar ook omdat hij de gemeente Bergen op Zoom op de kaart gezet heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws