Home / Nieuws / Kickbokser Jorina Baars laat haar dominantie zien op WFL-toernooi

Kickbokser Jorina Baars laat haar dominantie zien op WFL-toernooi

Ze stond gepland om te vechten tegen Anissa Haddaoui vanavond tijdens het WFL-toernooi in Almere. Echter gooide een blessure roet in het eten. Toch stapte zij de ring in en zegevierde door Aheml Dehby te verslaan.

Exclusief: Interview met top kickbokser Jorina Baars
Foto: Lucas Noonan

Er werd een vervangster gevonden voor Haddoui in de vorm van Ahmel Dehby die onder andere bij GLORY in de ring staat. De partij eindigde net zo snel als hij begon, Baars domineerde vanaf de eerste seconde de ring. Met Dehby die verrast werd net voor het einde van de bel door een gerichte knie van Baars naar het hoofd. Dit betekende einde oefening voor Dehby.

Anissa waar ben je

Baars vertelde dat zij tien dagen voor de partij haar teen gebroken had, toch ging zij de ring in en toonde een echt vechters hart. Dehby die het gevecht op het laatste moment aannam had recentelijk nog gevochten maar voelde zich fit genoeg om tegen Baars de ring in te gaan. Baars prees haar dan ook voor haar inzet.

Anissa waar ben je scandeerde Baars door de microfoon, ik ben hier. Doelend op toch nog een partij tegen Haddoui, wellicht gaan we deze toch snel mee maken. Baars staat bekend als de beste vrouwelijke kickbokser, en vecht onder andere bij Bellator kickboxing.

Bekijk ook

JUDO: Veteraan Hendrik Koppe haalt negende wereldtitel binnen

JUDO: Veteraan Hendrik Koppe haalt negende wereldtitel binnen

Judoveteraan Hendrik Koppe heeft zijn negende wereldtitel veroverd bij de veteranen. De Nederlander won de ...