Kickbokser Hesdy Gerges maakt overstap naar Bellator MMA Nieuws
Nieuws

Kickbokser Hesdy Gerges maakt overstap naar Bellator MMA

Kickbokser Hesdy Gerges maakt overstap naar Bellator MMA

Kickbokser Hesdy Gerges maakt overstap naar Bellator MMA

Blij om voor Bellator uit te mogen gaan komen

Gerges gaf aan dat hij blij is om voor Bellator uit te komen en dat het uniek is dat er een echtpaar uitkomt bij dezelfde vechtsport organisatie. Gerges heeft een aardig record als het aankomt op kickboks partijen, maar liefst 71 keer stond hij in de ring met 50 gewonnen partijen. Georges is er van overtuigd te zullen slagen in MMA met zijn uniek vechtstijl, hij sluit zich aan bij grtoe namen zoals een Gegard Mousasi die recentelijk zijn partij op Bellator 200 wist te winnen van Rafael Carvalho en wereldkampioen werd.

Debuut partij voor Bellator nog onbekend

Waar Gerges gaat trainen is nog niet bekend gemaakt, zijn vrouw traint bij Kops gym van Bert Kops die een wekelijkse real life soap heeft op Spike TV. Wanneer en tegen wie hij zijn MMA debuut voor Bellator gaat maken is ook nog niet bekend gemaakt, een ding is zeker met Gerges toegevoegd aan de Bellator stal zullen de Nederlandse fans gaan smullen van de toernooien waar deze uitkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws