Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: 'Bel mij'
Home / Nieuws / Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: ‘Bel mij’

Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: ‘Bel mij’

Mitch Kuijpers is een harde noot om te kraken in de ring. Maar de keiharde knokker is meer dan een vechter van staal. De topknokker biedt zijn hulp aan voor een ieder die niet lekker in zijn vel zit.

De kickbokser die zijn lichaam sterkt tegen stalen machines is altijd positief. Zo staat hij voor dag en dauw op om in ijskoud water te gaan zwemmen. Doet dit in de avond nog een dunnetjes over en geeft tussendoor les op zijn sportschool.

Via Facebook roept de krachtpatser dan ook op om juist nu tijdens de corona lockdown positief te blijven. En daar biedt hij gratis zijn hulp bij aan.

Contact mij

,,Na aanleiding van het nieuws van daarnet! Ik bied iedereen! Gratis online coaching aan!! Dit ga ik de hele lockdown doen!!!! Heel social media vliegt vol met negativiteit! Ik doe daar niet aan mee! Heb klachten mbt stress, spanningen, burnout of heb je gewoon een luisterend oor nodig?”, schrijft Kuijpers.

,,Of wil je weten hoe dat ik altijd positief blijf? Stuur mij een persoonlijk bericht! Wees er voor elkaar!! Ik ben er voor jullie als life coach!!! Ik probeer zo veel mogelijk mensen te helpen!”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Vrouwen mepper: MMA-vechter tergt rivaal in gevecht (video)

Tim Elliott ging flink los op zijn rivaal Jordan Espinosa tijdens hun gevecht afgelopen nacht ...

Kampioenen Nunes en Blachowicz behouden UFC-titels, Yan de pineut

Amanda Nunes en Jan Blachowicz wisten beiden hun UFC-titels te behouden. Peter Yan verloor zijn ...

SCHOKKEND: Illegale actie kost UFC-kampioen wereldtitel

Peter Yan, de voormalige UFC bantam kampioen, zal met een klote gevoel naar huis gaan ...