Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: 'Bel mij'
Home / Nieuws / Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: ‘Bel mij’

Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: ‘Bel mij’

Mitch Kuijpers is een harde noot om te kraken in de ring. Maar de keiharde knokker is meer dan een vechter van staal. De topknokker biedt zijn hulp aan voor een ieder die niet lekker in zijn vel zit.

De kickbokser die zijn lichaam sterkt tegen stalen machines is altijd positief. Zo staat hij voor dag en dauw op om in ijskoud water te gaan zwemmen. Doet dit in de avond nog een dunnetjes over en geeft tussendoor les op zijn sportschool.

Via Facebook roept de krachtpatser dan ook op om juist nu tijdens de corona lockdown positief te blijven. En daar biedt hij gratis zijn hulp bij aan.

Contact mij

,,Na aanleiding van het nieuws van daarnet! Ik bied iedereen! Gratis online coaching aan!! Dit ga ik de hele lockdown doen!!!! Heel social media vliegt vol met negativiteit! Ik doe daar niet aan mee! Heb klachten mbt stress, spanningen, burnout of heb je gewoon een luisterend oor nodig?”, schrijft Kuijpers.

,,Of wil je weten hoe dat ik altijd positief blijf? Stuur mij een persoonlijk bericht! Wees er voor elkaar!! Ik ben er voor jullie als life coach!!! Ik probeer zo veel mogelijk mensen te helpen!”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page