Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: 'Bel mij' Nieuws
Nieuws

Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: 'Bel mij'

Kickbokser gaat de strijd aan met de negativiteit: 'Bel mij'

Mitch Kuijpers is een harde noot om te kraken in de ring. Maar de keiharde knokker is meer dan een vechter van staal. De topknokker biedt zijn hulp aan voor een ieder die niet lekker in zijn vel zit.

De kickbokser die zijn lichaam sterkt tegen stalen machines is altijd positief. Zo staat hij voor dag en dauw op om in ijskoud water te gaan zwemmen. Doet dit in de avond nog een dunnetjes over en geeft tussendoor les op zijn sportschool.

Via Facebook roept de krachtpatser dan ook op om juist nu tijdens de corona lockdown positief te blijven. En daar biedt hij gratis zijn hulp bij aan.

Contact mij

,,Na aanleiding van het nieuws van daarnet! Ik bied iedereen! Gratis online coaching aan!! Dit ga ik de hele lockdown doen!!!! Heel social media vliegt vol met negativiteit! Ik doe daar niet aan mee! Heb klachten mbt stress, spanningen, burnout of heb je gewoon een luisterend oor nodig?", schrijft Kuijpers.

,,Of wil je weten hoe dat ik altijd positief blijf? Stuur mij een persoonlijk bericht! Wees er voor elkaar!! Ik ben er voor jullie als life coach!!! Ik probeer zo veel mogelijk mensen te helpen!''

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/beest-nederlandse-topvechter-trapt-tractor-in-elkaar/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws