Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen!

Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen!

Ik heb ongeveer 80 keer in mijn carrière gevochten en veel kampioenen meegemaakt.

Op Facebook is Fred Sikking heel duidelijk, hij is niet te stoppen en komt terug. En dat dit goed nieuws is voor de kickboks liefhebbers mag duidelijk zijn, Sikking beschikt over een grote schare fans, en behoort tot de top vechters van Nederland. Dat hij niet zomaar zou opgeven na zijn laatste gevecht tegen Boy Boy Martin op 29 oktober 2017, die eerst in zijn voordeel uitviel maar later werd toegewezen aan Martin was ook niet te verwachten. In een post op zijn social media kanaal laat hij weten terug te komen en niet te stoppen te zijn…

Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen!

Laat het nooit aan de juryleden!

“Ik heb ongeveer 80 keer in mijn carrière gevochten en veel kampioenen meegemaakt. Ik heb mijn deel van die gevechten verloren. Niemand die ik in mijn carrière vocht, kon me doen stoppen of vechten opgeven.
Verliezen is een onderdeel van een Fighters Life. “Laat het nooit aan de juryleden” is waar elke vechter naar streeft.”De scheidsrechter en juryleden antwoorden op de FOG. Dit is een tegenstander die je vechtlust kan doden”, aldus Sikking op Facebook!

Het deed me bijna stoppen met voorgoed te vechten

“Toen ik mijn laatste gevecht verloor tijdens de WFL-finale 16 was het controversieel. Het deed me bijna besluiten om voorgoed met vechten te stoppen. Mijn motivatie was weg en moest een pauze nemen van de sport waar ik het meest van houd. Mijn Geest keerde terug !! Je kunt me niet laten stoppen. De fans zijn winnaars bij al mijn gevechten. Ik ben een soldaat en zal blijven vechten …”, zo verklaard Sikking. En zeg eens eerlijk wie wil er nu niet Sikking zien schitteren in de ring, in veler ogen een echte old school, en zeer gedreven vechter.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page