Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen! Nieuws
Nieuws

Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen!

Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen!

Ik heb ongeveer 80 keer in mijn carrière gevochten en veel kampioenen meegemaakt.

Op Facebook is Fred Sikking heel duidelijk, hij is niet te stoppen en komt terug. En dat dit goed nieuws is voor de kickboks liefhebbers mag duidelijk zijn, Sikking beschikt over een grote schare fans, en behoort tot de top vechters van Nederland. Dat hij niet zomaar zou opgeven na zijn laatste gevecht tegen Boy Boy Martin op 29 oktober 2017, die eerst in zijn voordeel uitviel maar later werd toegewezen aan Martin was ook niet te verwachten. In een post op zijn social media kanaal laat hij weten terug te komen en niet te stoppen te zijn...

Kickbokser Fred Sikking, ik kom terug niemand kan mij stoppen!

Laat het nooit aan de juryleden!

"Ik heb ongeveer 80 keer in mijn carrière gevochten en veel kampioenen meegemaakt. Ik heb mijn deel van die gevechten verloren. Niemand die ik in mijn carrière vocht, kon me doen stoppen of vechten opgeven.
Verliezen is een onderdeel van een Fighters Life. "Laat het nooit aan de juryleden" is waar elke vechter naar streeft."De scheidsrechter en juryleden antwoorden op de FOG. Dit is een tegenstander die je vechtlust kan doden", aldus Sikking op Facebook!

Het deed me bijna stoppen met voorgoed te vechten

"Toen ik mijn laatste gevecht verloor tijdens de WFL-finale 16 was het controversieel. Het deed me bijna besluiten om voorgoed met vechten te stoppen. Mijn motivatie was weg en moest een pauze nemen van de sport waar ik het meest van houd. Mijn Geest keerde terug !! Je kunt me niet laten stoppen. De fans zijn winnaars bij al mijn gevechten. Ik ben een soldaat en zal blijven vechten ...", zo verklaard Sikking. En zeg eens eerlijk wie wil er nu niet Sikking zien schitteren in de ring, in veler ogen een echte old school, en zeer gedreven vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws