Kickbokser doelwit 'dodelijke' schietpartij bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Kickbokser doelwit 'dodelijke' schietpartij bokswedstrijd

Kickbokser doelwit 'dodelijke' schietpartij bokswedstrijd
Kickbokser doelwit 'dodelijke' schietpartij bokswedstrijd

Bizarre feiten zijn naar buiten gebracht over de schietpartij eind vorige week bij een bokswedstrijd, waar een dode en enkele gewonden vielen. De daders zijn nog op de vlucht.

De 30-jarige Ben Togai, vader van een drie jaar oude dochter, die ter plaatste overleed aan een schotwond aan de linkerkant van zijn gezicht, blijkt het slachtoffer te zijn van een vergis moord.

Niet Togai maar kickbokser Omar Bchinnati die aan zijn been gewond raakte, was het doelwit van de daders. Een getuige beweerde dat de kickbokser ruzie met een van hen had en zei: "Je gaat sterven klootzak en er is niets wat je eraan kunt doen."

Goede en slechte reputatie

Er brak een vechtpartij uit die door beveiligingspersoneel werd gesust na het gebruik van pepperspray. De man die bedreigd werd door Bchinnati , zei dat hij de zaak buiten wilde regelen, maar de kickbokser zei: "Je bent een zwakke lul laten we het nu doen."

LEES OOK: Schietpartij tijdens bokswedstrijd

De kickbokser ook wel "the punisher" genoemd blijkt een vlekkeloze professionele reputatie te hebben in het super middengewicht. In 2015 werd Bchinnati bespoten met pepperspray en gearresteerd nadat hij betrokken was bij een wilde vechtpartij met een andere kickboxer Suleiman "Sam" Abdulrahim, in de rechtbank van Melbourne.

Of de aanslag op Bchinnati met dit incident te maken heeft is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws