KICKBOKSER DANIEL GHITA: ‘Pierre Andurand zal GLORY redden’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKSER DANIEL GHITA: ‘Pierre Andurand zal GLORY redden’

KICKBOKSER DANIEL GHITA: ‘Pierre Andurand zal GLORY redden’

Voormalig GLORY Kickboxing zwaargewicht Daniel Ghita weet het zeker. De redding voor GLORY is nabij en we door eigenaar Pierre Andurand.

GLORY Kickboxing is de afgelopen week in het nieuws door dat de organisatie onder curatele is gesteld. Een failliesement dreigt. Schuldeisers in Nederland zijn volgens eigen zeggen niet betaald. GLORY stuurde een brief uit naar crediteuren waarin men stelt dat deze zich kunnen melden.

Dreigend faillissement

De brief werd uitgestuurd door GLORY Sports International uit Singapore. Zover bekend kregen de Nederlandse contacten deze niet. Ghita die bij GLORY in de zwaargewicht divisie vecht vertelde eerder onze redactie al dat hij verwacht dat eigenaar Pierre Andurand het bedrijf van de afgrond zal redden.

Zondag spreekt hij op Facebook zijn vertrouwen in Andurand nogmaals uit. “Wat ik vorig jaar zei over Glory (de zwaargewicht divisie) werd werkelijkheid! Kickboksen moet weer terugkeren waar het was! Mijn berichten weerspiegelden de waarheid. Nogmaals ik had gelijk! “

Voorspelt

“Je moet weten dat ik sinds 2012 een vriendschap heb met Pierre Andurand, gebaseerd op respect. Ik hou van deze sport en ik weet zeker dat hij (weer!) het bedrijf zal redden, net zoals hij het in 2014-2015 heeft gered! ” GLORY stuurde zaterdag een brief uit naar vechters om hen gerust te stellen.

Ook werd aangegeven dat er snel meer nieuws volgt. Andurand sloeg een grote slag op de oliebeurs waarmee hij miljoenen binnenhaalde. Of hij deze opnieuw in het noodlijdende bedrijf zal investeren is voor nu afwachten.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page