Kickbokser (33) dood na hevige knock-out tijdens bokswedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

Kickbokser (33) dood na hevige knock-out tijdens bokswedstrijd (video)

Kickbokser (33) dood na hevige knock-out tijdens bokswedstrijd (video)

Bij een ongelukkig incident stierf Mohammad Aslam, een 33-jarige bokser nadat hij tegen zijn kin werd geslagen. Het trieste voorval gebeurde een week geleden in Karachi, Pakistan. Maar krijgt internationale aandacht door de ernst van het incident.

Het slachtoffer Mohammad Aslam is een bekende kickbokser uit Pakistan. Hij nam het op in een bokswedstrijd op tegen Mohammad Wali. De cruisergewicht wedstrijd vond plaats tijdens de "Fight Night Series". Georganiseerd door de Pakistaanse Boxing Council in een plaatselijke club in Karachi.

Geen arts aanwezig

De bokser, zoals te zien in video's die viraal gingen op sociale media. Viel bewusteloos neer nadat hij tijdens het gevecht onder de kin werd geraakt. Volgens ooggetuigen werd Aslam onmiddellijk naar een privé ziekenhuis gebracht. Waar hij naar de IC werd overgebracht, maar een dag later overleed.

De Pakistaanse boksfederatie heeft het evenement veroordeeld. En heeft afstand genomen van de organisatoren en het evenement als illegaal bestempeld. Een juiste medische reactie was niet te zien in de beschikbare video's. Wat indiceert dat er geen ringarts aanwezig was.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/volkov-liep-ook-botbreuk-op-in-gevecht-met-overeem-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws