Kickbokser (26) dood aangetroffen in sloot! 'Grote schok' Nieuws
Nieuws

Kickbokser (26) dood aangetroffen in sloot! 'Grote schok'

Kickbokser (26) dood aangetroffen in sloot! 'Grote schok'

Keith Thomas Coughlan werd dood aangetroffen op Bali na een vermoedelijk ongeluk met een scooter. Volgens news.com werd de kickbokser naar verluidt dood aangetroffen in een afwateringsloot op Bali.

De vechtsportgemeenschap is geschokt door de tragische dood van een opkomende MMA-vechter. Volgens news.com werd Coughlan naar verluidt dood aangetroffen in een afwateringsloot op Bali na een scooter ongeluk.

De lokale autoriteiten onderzoeken of hij op dat moment onder invloed van alcohol was. De 26-jarige is een Iers staatsburger die in Fremantle, West-AustraliΓ« had gewoond en op Bali was om te trainen.

Groot talent

Gisteren stuitte een lokale bewoner rond 5 uur 's ochtends over Coughlan's lijk op een weg in Noord-Kuta. Volgens politie rapporten lag hij onder het wrak van zijn scooter in de sloot.

Hulpdiensten werden ter plaatse geroepen, maar Coughlan werd dood verklaard. Volgens Nine News beweert de politie dat ze verschillende flessen bier hebben gevonden toen ze ter plaatse kwamen.

In alle opzichten was Coughlan een getalenteerde kickbokser en mixed martial artist en won hij zijn eerste gevecht op Bali slechts een maand voorafgaand aan zijn trieste overlijden. De overwinning was op Canggu Fight Night 23 en hij werd getipt om de komende maanden opnieuw te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws